από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ραγδαίες εξελίξεις: Σαρωτικές αλλαγές στο Open του Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης

Παρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019

Αλλαγές έρχονται στο κανάλι Open Tv του Ιβάν Σαββίδη με στόχο την άνοδο της τηλεθέασης καθώς εκτός από τον Νίκο Μουτσινά, όλοι οι άλλοι κινούνται χαμηλά.

Αλλαγές για την τηλεθέαση

Το OPEN αποφάσισε να τροποποιήσει για ακόμη μια φορά το πρόγραμμά του καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά.

Έτσι, από τη Δευτέρα καταργείται η ζώνη των 9 που έπαιζε ελληνικές σειρές όπως το “Ελεύθερη σχέση” ή το “Για πάντα παιδιά” και τις αντικαθιστά με ταινίες.

Οι εν λόγω σειρές μετακομίζουν στην απογευματινή ζώνη, στη θέση του “Top Story”, ενώ η ενημερωτική εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού – που ωστόσο ανήκει στην ψυχαγωγία – θα παίζει από τη Δευτέρα στις 13.00 εκεί που έπαιζε όταν η εκπομπή πρωτοβγήκε στον αέρα.

Το δελτίο τύπου του Open

Από την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 23.15, το Top Story στο OPEN με τον Πέτρο Κουσουλό, γίνεται ακόμα πιο αποκαλυπτικό. Η δημοσιογραφική έρευνα ρίχνει φως σε συγκλονιστικές υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, μέσα από δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ, με ζωντανές συνδέσεις από τα σημεία εξέλιξης των γεγονότων, αλλά και εξομολογήσεις από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Το Top Story της εβδομάδας, κάθε Τετάρτη στις 23.15 στο OPEN.

Τι γίνεται με τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος με το «Για την παρέα» μένει ακλόνητος στην θέση του, καθώς σημειώνει τεράστια επιτυχία με την εκπομπή του. Υπάρχουν σκέψεις και για δεύτερη εκπομπή με τον Μουτσινά, όμως ακόμη δεν έχουν αποφασίσει οριστικά. Δεν θέλουν να κάψουν έτσι το ισχυρό χαρτί τους, που ακούει στο όνομα Νίκος Μουτσινάς.

Εξάλλου, σας έχουμε ενημερώσει για την άποψη και την αδυναμία που του έχει ο Ιβάν Σαββίδης και ότι τον θέλει για πολλά χρόνια στο κανάλι του.

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή