από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η αντεπίθεση του Ιβάν Σαββίδη - Ραγδαίες οι εξελίξεις με Έλλη Σταή και Λάκη Λαζόπουλο

Έλλη Στάη και Λάκης Λαζόπουλος

Έλλη Στάη και Λάκης Λαζόπουλος

Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019

Το ανανεωμένο Open μετρά πλέον τρεις μήνες πορείας και οι μηχανές συνεχίζουν να δουλεύουν με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ιθύνοντες μπορεί ακόμη να μην έχουν χαμογελάσει με την τηλεθέαση του σταθμού, όμως πιστεύουν σε αυτό που έχουν δημιουργήσει και θεωρούν ότι θέλει χρόνο για να ευδοκιμήσει. 

Την ίδια στιγμή, τα στελέχη δεν σταματούν να ρίχνουν στην αρένα της τηλεθέασης νέα φορμάτ και εκπομπές, με στόχο να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα. Έτσι, εκτός από το «X-Factor» με τη Δέσποινα Βανδή που είναι γνωστό ότι θα βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα, είναι πλέον σίγουρο ότι θα επιστρέψει και το «Αλ Τσαντίρι». 

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα ξαναχτυπήσει με τη σατιρική του εκπομπή στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου για να σχολιάσει -όπως μόνο αυτός γνωρίζει- την επικαιρότητα και ειδικά τις πολιτικές εξελίξεις. Η εκπομπή θα μεταδίδεται από χώρο νυχτερινού κέντρου, στην prime time, με καλεσμένους έκπληξη, ενώ ο ηθοποιός θα βρεθεί ξανά στην τηλεόραση ένα χρόνο σχεδόν μετά τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» που βγήκαν από τον Ant1. 

Μέχρι το τέλος του Φλεβάρη, όμως, στον αέρα θα βγει και η νέα πολιτική εκπομπή της Έλλης Στάη. Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Open θα βρεθεί και στο τιμόνι μιας νέας εκπομπής που θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, θα φιλοξενεί ανθρώπους από την πολιτική σκηνή και θα προσπαθήσει να «εκμεταλλευτεί» τις επερχόμενες εκλογές. 

Με αυτά, λοιπόν, τα δυνατά χαρτιά, το Open θα προσπαθήσει να ανέβει στους πίνακες της Nielsen και να σταθεί με το κεφάλι ψηλά στον ανταγωνισμό. 

reader.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή