από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πασίγνωστος δημοσιογράφος κατεβαίνει (και αυτός) στις εκλογές - Δείτε ποιος είναι (ΦΩΤΟ)

Εκλογές

Εκλογές

Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 16:11

Αφήνει τα τηλεοπτικά πλατό και κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής, πασίγνωστος δημοσιογράφος.

Από τα πάνελ στην πολιτική ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Στις δημοτικες εκλογές κατεβαίνει ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του Ναταλία, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Σαρωνικού στο Λαγονήσι.

Η επιλογή του συγκεκριμένου δήμου δεν είναι τυχαία αφού το ζευγάρι διαθέτει σπίτι εκεί και φροντίζει να επισκέπτεται το συγκεκριμένο μέρος σε κάθε ευκαιρία.

Η ανάρτηση

«Ήταν τη δεκαετία του ‘70 όταν ο πατέρας μου ανακάλυψε τον ευλογημένο αυτο τόπο,το Λαγονήσι.. Με έφερνε από παιδάκι και έχω να θυμάμαι υπέροχες αναμνήσεις… Τις ίδιες αναμνήσεις προσπαθούμε ο Γρηγόρης κι εγώ να δημιουργήσουμε στον Οδυσσέα και το Μάρκο ..Πάλι στον ίδιο τόπο… Που λατρεύουμε και που πραγματικά είναι ευλογία να μεγαλώνεις τα παιδιά σου… Το Λαγονήσι μας… Σ αυτό τον τόπο λοιπόν, ο Γρηγόρης μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του νυν δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη και το συνδυασμό Σαρωνικός αύριο με μοναδικό του όραμα να εργαστεί για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Σαρωνικού.. Γνωρίζοντας καλά τον Γρηγόρη, μπορώ με βεβαιότητα να μιλήσω για την εργατικότητα, το πάθος και την ηθική του… Και είμαι πολύ περήφανη για την υποψηφιότητα του, μιας και τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε… Καλή επιτυχία καρδούλα μου… Παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια… #σαρωνικοσαυριο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήταν τη δεκαετία του 70 όταν ο πατέρας μου ανακάλυψε τον ευλογημένο αυτο τόπο,το Λαγονήσι..Με έφερνε από παιδάκι και έχω να θυμάμαι υπέροχες αναμνήσεις...Τις ίδιες αναμνήσεις προσπαθούμε ο Γρηγόρης κι εγώ να δημιουργήσουμε στον Οδυσσέα και το Μάρκο ..Πάλι στον ίδιο τόπο...Που λατρεύουμε και που πραγματικά είναι ευλογία να μεγαλώνεις τα παιδιά σου...Το Λαγονήσι μας...Σ αυτό τον τόπο λοιπόν,ο Γρηγόρης μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του νυν δημάρχου @georgios_sofronis και το συνδυασμό 'Σαρωνικός αύριο' με μοναδικό του όραμα να εργαστεί για ένα καλύτερο αύριο στο δημο Σαρωνικού..Γνωρίζοντας καλά τον Γρηγόρη, μπορώ με βεβαιότητα να μιλήσω για την εργατικότητα,το πάθος και την ηθική του...Και είμαι πολύ περήφανη για την υποψηφιότητα του,μιας και τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε... Καλή επιτυχία καρδούλα μου... Παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια... #σαρωνικοσαυριο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή