από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Νέα εξέλιξη στο σίριαλ του άγριου ξυλοδαρμού του Λαζόπουλου από τον Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας και ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο Αλέξης Κούγιας και ο Λάκης Λαζόπουλος

Κυριακή, 03 Μάρτιος 2019

Η υπόθεση του τσακωμού του Λάκη Λαζόπουλου και του Αλέξη Κούγια θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης σύμφωνα με δήλωση του ηθοποιού.

Την απόφασή του αυτή γνωστοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος με αποκλειστική δήλωσή του στο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται αυτεπάγγελτα στη συγκεκριμένη περίπτωση, με δεδομένες μάλιστα τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Η δήλωση Λαζόπουλου στο Open

«Όταν κάποιος παίρνει τον νόμο στα χέρια του απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του άλλου, ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός της δικαιοσύνης. Αυτόν και θα ακολουθήσω. Οι δικές μου νομικές σπουδές αυτό μου επιβάλλουν. Ο νόμος ή σταματά αυτόν που απειλεί ή προστατεύει αυτόν που απειλείται.

Το πρώτο δεν συμβαίνει. Παρακολουθούν ανενόχλητοι την πισώπλατη βία στο μακρύ σήριαλ της πολλαπλά εκπεφρασμένης βίαιης συμπεριφοράς του συγκεκριμένου ατόμου. Τίποτα άλλο, πρέπει να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Βγαίνουμε 12 Μαρτίου καλώς εχόντων των πραγμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαζόπουλος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή