από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Έχω κουραστεί...» - Πυρηνική «βόμβα» στον Alpha από τον Δήμο Βερύκιο και ραγδαίες εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμος Βερύκιος

Ο Δήμος Βερύκιος

Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κανάλι της Κάντζας τον Alpha καθώς «τελειώνει» ο Δήμος Βερύκιος όπως ανακοίνωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Harry Day».

Ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha Δήμος Βερύκιος, έκανε μια δήλωση σήμερα που σόκαρε τους πάντες στο πάνελ του «Happy Day»  και όχι μόνο.

Ο Βερύκιος είπε στην Σταματίνα πως από την ερχόμενη Τρίτη, δεν θα μπορεί να είναι μαζί της καθ΄ όλη τη διάρκεια παρά μόνο ένα τέταρτο.

«Έχω πάρει μια απόφαση. Θα σας την ανακοινώσω τώρα. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη να σας ανακοινώσω ότι από την επόμενη Τρίτη θα είμαι μαζί σας μόνο ένα τέταρτο,, γιατί έχω κουραστεί», είπε με την παρουσιάστρια, να μένει με το στόμα ανοιχτό

Η απόφαση αυτή είναι του δικιά μου, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όμως πληροφορίες που μεταδίδει το neaselida.gr αναφέρουν πως δεν είναι και τόσο δική του απόφαση καθώς υπάρχει απόφαση από τη νέα διοίκηση του σταθμού για περιορισμό του Βερύκιου.

Ίσως και για …οριστικό κόψιμο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο κανάλι ιδιαίτερα μετά τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον ALPHA για ορισμένα που έχει πει στον αέρα ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή