από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Το παρατράβηξαν κάποια ΜΜΕ: Αυτή είναι η αλήθεια για τις «διαμαρτυρίες» στον Νίκο Παππά

Ο Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς

Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 16:36

Ο κάθε ένα καταλαβαίνει πως τα ΜΜΕ της διαπλοκής επιδιώκουν να δημιουργήσουν κλίμα σε βάρος της κυβέρνησης ειδικά στον εθνικά ευαίσθητο χώρο της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας στον απόηχο της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ο Νίκος Παππάς πήγε στο Κιλκίς για το πρόγραμμα της Καθολικής Τηλεοπτικής Κάλυψης και για το πως προχωράει η δράση στα χωριά της περιοχής. Ωστόσο, με αφορμή ένα ασήμαντο συμβάν, κάποια ΜΜΕ ανακάλυψαν "θερμή υποδοχή" στον Νίκο Παππά στο Κιλκίς και "κατοίκους που τα έχωσαν στον υπουργό", χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι η εξής:

Οι κάτοικοι πρότειναν στον υπουργό - και ο ίδιος δέχτηκε με μεγάλη χαρά - να καθίσει σε καφενεία και να συζητήσει με τους κατοίκους για την εξέλιξη της δράσης και για άλλα έργα του ψηφιακού τομέα.

Η συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, επεκτάθηκε και σε άλλα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους με τον Νίκο Παππά να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε.

Την ίδια στιγμή κάποιος κάτοικος (;) απο μακρινή απόσταση φώναξε κάτι για το Μακεδονικό, χωρίς ωστόσο να έχει συμβεί κάτι περισσότερο. Μάλιστα, τον συγκεκριμένο κάτοικο τον απομάκρυναν οι συγχωριανοί του, γιατί διέκοπτε το διάλογο που είχε ο υπουργός μαζί τους.

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή