από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Εξελίξεις με την Έλλη Στάη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη - Η επίσημη ανακοίνωση

Η Έλλη Στάη και ο Ιβάν Σαββίδης

Η Έλλη Στάη και ο Ιβάν Σαββίδης

Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019

Όλα είναι έτοιμα και σε λίγο καιρό η Έλλη Στάη θα είναι κι επίσημα και στην βραδινή ζώνη. Πότε κάνει επίσημα πρεμιέρα η παρουσιάστρια και ποιο είναι το όνομα της εκπομπής;

Αυτή τη φορά αποφάσισε να μην προβάλει το όνομά της αλλά να χρησιμοποιήσει το όνομα του σταθμού και έτσι εγένετο το… Open mind.

Η συμφωνία της δημοσιογράφου με το OPEN ήταν να αναλάβει την παρουσίαση του καθημερνού κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και μία εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή.

Έτσι λοιπόν μετά τους τίτλους «Ελλήσποντο» και «Με τα μάτια της Έλλης» η καινούργια εκπομπή της Έλλης Στάη στο OPEN θα έχει τον τίτλο «Open Mind» που μεταφράζεται αυτός που έχει ανοικτή σκέψη.

Όπως αναφέρει κι η ανακοίνωση του σταθμού

«Με διεισδυτική ματιά, OPEN mind προσέγγιση και αναλυτική διάθεση, η Έλλη Στάη επιστρέφει στη late night ζώνη με ένα διαφορετικό talk show που έρχεται να αναδείξει όλες τις πτυχές της πολιτικής επικαιρότητας, σε μια προεκλογική περίοδο, η οποία αναμένεται εξόχως ενδιαφέρουσα και…εκρηκτική!

Φιλοξενώντας ένα ευρύ φάσμα καλεσμένων, πολιτικούς αλλά και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, η Έλλη Στάη επιστρέφει σε μια ζώνη στην οποία έχει διαγράψει μια μακρά πορεία με μεγάλες επιτυχίες, ανοίγοντας διάλογο με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις.

Στο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα σκηνικό της εκπομπής, η Έλλη Στάη θα φιλοξενεί όχι μόνο πολιτικές συνεντεύξεις, που θα φέρουν την ανεξίτηλη σφραγίδα της, αλλά και ανθρώπους που αφήνουν το στίγμα τους σε όλους τους χώρους δράσης τους, από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, μέχρι τις επιστήμες και την επιχειρηματική ζωή».

Πότε θα δούμε την «ανοιχτόμυαλη» Έλλη

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του σταθμού η «Open Mind» Έλλη Στάη θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Απριλίου και η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 11 το βράδυ…!

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή