από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Απόψε έγινε της πουτά@ν@ς» - Έξαλλος ο Λάκης Λαζόπουλος με όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες

Ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος

Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019

Με πολλά προβλήματα έγινε το δεύτερο Αλ Τσαντίρι στον Open το βράδυ της Τρίτης και κάποια στιγμή ο Λάκης Λαζόπουλος φάνηκε να βγαίνει από τα ρούχα του. Μέχρι και προγραμματισμένα βίντεο... χάθηκαν, χώρια από εκείνα που είτε δεν «έφυγαν» σωστά στα αντίστοιχα κείμενα είτε δεν βγήκαν καθόλου και παρέκαμψε το θέμα ο παρουσιαστής για να πάει στο επόμενο. «Θα τρελαθώ απόψε» είπε κάπου στη μέση της εκπομπής, αλλά τα χειρότερα ήρθαν αργότερα, οπότε ο Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι βίντεο που είχαν ετοιμαστεί (με λήψεις από λαϊκές αγορές, είπε) δεν έφτασαν στον χώρο της εκπομπής αλλά πήγαν αλλού!

«Απόψε έγινε της πουτάνας» ανέφερε δίνοντας εξηγήσεις για το κενό που προκλήθηκε. Χάρη στην πείρα του κάλυψε το χάσμα, ζητώντας να γίνει νωρίτερα το διάλειμμα και επικαλούμενος το γνωστό σε αυτές τις περιπτώσεις συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές.

Πέρα από τα τεχνικά και οργανωτικά προβλήματα, έκανε «μπαμ» στο σκετς με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη το κοίταγμά τους στο ότοκιου για να διαβάζουν το κείμενο. Ιδιαίτερα ο Τσιμιτσέλης κάρφωνε κάθε λίγο το βλέμμα του εκτός σκηνής σαν να το είχε ρίξει στην ανάγνωση.

Επίσης, στους παρατηρητικούς τηλεθεατές δεν ξέφυγε ο κυματισμός των γυναικείων ρούχων και των μαλλιών, προφανώς από μεγάλους ανεμιστήρες για να αντιμετωπιστεί πιθανόν η ζέστη από τους προβολείς και το γεμάτο θέατρο.

Πάντως το τρίτο μέρος, που τιτλοφορείται Αλ Σιχτίρι (και το οποίο άρχισε περί το τέλος του πρώτου για να καλυφθεί το κενό) με τραγούδια από Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Νάντια Μπουλέ (πολύ καλή μουσικά), Τζένη Μπότση, Μέμο Μπεγνή (επίσης καλός φωνητικά) και Λάκη Λαζόπουλο έδωσε κεφάτο φινάλε, πολύ καλύτερο από εκείνο της πρεμιέρας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που είχε χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης από το αρχικό δίωρο.

harddog-sport.blogspot.com

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή