από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Μεγάλος προβληματισμός για τον Λαζόπουλο στο Open του Ιβάν Σαββίδη - Δεν το περίμεναν

Λάκης Λαζόπουλος και Ιβάν Σαββίδης

Λάκης Λαζόπουλος και Ιβάν Σαββίδης

Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2019

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση με την εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» στο Open, αλλά οι παλιές καλές εποχές για τον παρουσιαστή ανήκουν στο παρελθόν.

Μέχρι και το Survivor πέρασε το Open

Πολλοί ήταν αυτοί που ανέμεναν την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλο στην ελληνική τηλεόραση, αλλά αυτό ακόμα δεν μεταφράζεται στην τηλεθέαση.

Το κανάλι του του Ιβάν Σαββίδη είχε επενδύσει στο «Αλ Τσαντίρι» για να τονώσει το νούμερα τηλεθέασης, παρόλα αυτά φαίνεται να χάνεται το στοίχημα.

Το κόνσεπτ της εκπομπής φαίνεται ξεπερασμένο καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρουσιάζει κάτι καινούριο, έχοντας ακριβώς την ίδια πρόγραμμα που έκανε και παλιότερα. Αποτέλεσμα, ο κόσμος να μην προτιμάει ξαναζεσταμένο φαγητό, από τη στιγμή μάλιστα που έχει πιο φρέσκα πράγματα να δει την ίδια ώρα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι και το Survivor του ΣΚΑΪ, που αντικειμενικά δεν κάνει και την καλύτερη χρονιά φέτος, πέρασε κατά πολύ την εκπομπή του Open, στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα το «Αλ Τσαντίρι» συγκέντρωσε το 8,5% του δυναμικού κοινό, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σχεδόν το διπλάσιο, 16,5%!

Η τηλεθέαση της βραδινής ζώνης την Τρίτη 3 Απριλίου

ΣΚΑΪ: Survivor, 16,5

Open: Αλ τσαντίρι, 8,5

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή