από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Καταιγιστικές εξελίξεις με τον Λάκη Λαζόπουλο - Όλο το παρασκήνιο

Ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος

Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019

Κάθε άλλο παρά χαμόγελα σκορπούν στο Open του Ιβάν Σαββίδη τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την ολική τηλεοπτική του επαναφορά, μέσω του καναλιού της Παιανίας.

Έρχονται αλλαγές στο Αλ Τσαντίρι

Παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις είναι σε γενικές γραμμές εμφανώς καλύτερες από τα υπόλοιπα προγράμματα του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού, επ ουδενί συνάδουν με τις προσδοκίες της διοίκησης και το κόστος παραγωγής, καθώς ο σατιρικός ηθοποιός παλεύει να προσεγγίσει διψήφιο ποσοστό, με τον ανταγωνισμό να τον πιέζει ασφυκτικά.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το Secret, συζητείται έντονα τις τελευταίες ημέρες η πιθανότητα της μείωσης της χρονικής διάρκειας του «Αλ Τσαντίρι», καθώς και η πρόωρη ολοκλήρωση αυτού του κύκλου εκπομπών, με φόντο και τα σχέδια για ενίσχυση του ενημερωτικού προγράμματος ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων.

Όπως και να έχει, πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία των αμέσως επόμενων εβδομάδων, αν και το κλίμα δεν θυμίζει πια σε τίποτα τις «δάφνες» που συνόδευσαν την ένταξη του Λάκη Λαζόπουλο στο δυναμικό του Open.

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή