από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αυτή είναι η νέα εκπομπή που αναλαμβάνει η Κατερίνα Ακριβοπούλου - Καταιγιστικές εξελίξεις στην ΕΡΤ

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 13:58

Η δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν το κομμάτι των ενημερωτικών εκπομπών. Σημαντικό κενό δημιουργήθηκε στην πρωινή ζώνη μετά την παραίτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Τη θέση του παίρνουν ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς. Μαζί τους στον σχολιασμό θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Σημαντική αλλαγή είχαμε και στην απογευματινή ζώνη. Η εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου «Δεύτερη Ματιά» σταματά, και τη θέση παίρνει ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Μερτζάνο στη ζώνη 19:00 – 21:00 το βράδυ.

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν την Κατερίνα Ακριβοπούλου να αναλαμβάνει εκπομπή που θα ξεκινά στις 12 τα μεσάνυχτα. Ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα από τη Δημόσια τηλεόραση.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τις αλλαγές στο ενημερωτικό κομμάτι αναφέρει:

Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05:45 έως και τις 09:45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος.

Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή