από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας υπόδικος ολιγάρχης των μίντια»

Ο Λευτέρης Κρέτσος

Ο Λευτέρης Κρέτσος

Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 21:07

«Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας υπόδικος ολιγάρχης των μίντια, πετυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της ναυτιλίας, πρόεδρος μιας ιστορικής άδειας, πλέον αυτές τις τρεις μέρες κατάλαβαν όλοι ότι είναι και ένας άνθρωπος με πολιτικές φιλοδοξίες», είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στην εκπομπή «Μπροστά στα Γεγονότα» με το Νίκο Μερτζάνη (ΕΡΤ)

Αναφορικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ενίσχυση των εφημερίδων, ο κ. Κρέτσος επεσήμανε ότι υπάρχει σχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης «που ελπίζουμε να στείλουμε την επόμενη εβδομάδα στο Εθνικό Τυπογραφείο ώστε να έχουμε για πρώτη φορά τα πρώτα μέτρα διάσωσης του Τύπου σε αυτήν τη χώρα».

Ο κ. Κρέτσος σημείωσε ότι «βιάστηκαν πάλι κάποιοι στη ΝΔ και στον ΣΚΑΙ για παράδειγμα που αφιέρωσε σε ρεπορτάζ αρκετό τηλεοπτικό χρόνο, να χαρακτηρίσουν αυτό το μέτρο μια φωτοβολίδα προεκλογικού χαρακτήρα». «Θα διαψευστούν, γιατί έχει τετραετές βάθος και ορίζοντα και επομένως δεν είναι μια ευκαιριακού χαρακτήρα ρύθμιση», τόνισε.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή