από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η «Δημοκρατία» καταγγέλει απειλές και εκβιασμούς από τον θίασο του Μητσοτάκη και γελοιοποιεί την παιδική χαρά της ΝΔ

Δημοκρατία

Δημοκρατία

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019

Αμεση ήταν η απάντηση της «δημοκρατίας» στην ανακοίνωση της ΝΔ, που έκανε λόγο για «Δουρειο Ιππο του ΣΥΡΙΖΑ», με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Η εφημερίδα τονίζει ότι για όλα τα δημασιεύματά της υπάρχει πάντα ατράνταχτη τεκμηρίωση και προσθέτει οτι «το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ θυμίζει παιδική χαρά».

Ακολουθεί η ανακοίνωση-απάντηση της εφημερίδας στη ΝΔ: 

«Η εφημερίδα μας ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται. Δεν λογοκρινόμαστε, όποιον και αν ενοχλούμε. Για όλα τα δημοσιεύματά μας, υπάρχει πάντα ατράνταχτη τεκμηρίωση. Για το συγκεκριμένο μάλιστα δημοσίευμα υπάρχει σχετική δήλωση on camera», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εφημερίδα "Δημοκρατία" και προσθέτει: «Το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θυμίζει παιδική χαρά, αντί να σπεύδει να εκδίδει ανακοινώσεις, να βοηθήσει ουσιαστικά τον Αρχηγό της στην πορεία του προς τη νίκη και να σταματήσει να τον εκθέτει. 

Τελευταίο επίτευγμα των μαθητευόμενων μάγων, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη σε συνέδριο χορηγούμενο από το γραφείο του κ. Αρτεμίου. Αυτά δε τα περί χρηματοδοτών κλπ, αποτελούν κακόγουστη φάρσα. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί. Προσκαλούμε τους νεοσύλλεκτους στη Ν.Δ., μετά τις σχολικές διακοπές, σε μαθήματα διαφάνειας.»

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή