από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΚΑΪ : Αλλάζουν όλα στο κανάλι του Αλαφούζου - Ποια πρόσωπα μπαίνουν μπροστά (ΟΝΟΜΑΤΑ)

ΣΚΑΙ

ΣΚΑΙ

Σάββατο, 27 Απρίλιος 2019 13:08

Εντελώς διαφορετικό θα είναι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη σεζόν που μας έρχεται.

Στο κανάλι του Φαλήρου γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική με στόχο να επανέλθει το κανάλι στην κορυφή της τηλεθέασης. Όπως φαίνεται η συνταγή με τα ριάλιτι κούρασε το κοινό και στο Φάληρο αλλάζουν τακτική.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ καιρό το κανάλι θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με ελληνικές σειρές. Ήδη έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για το remake του «Λόγω Τιμής» ενώ στο πρόγραμμα θα μπει μία καθημερινή σειρά αλλά και μία σαν το «Κόκκινο Δωμάτιο» αλλά με διαφορετικό τίτλο.

Ωστόσο σημαντική αναμένεται να είναι η στροφή και στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι αυτό το κομμάτι στον ΣΚΑΪ το γνωρίζουν πολύ καλά. Στο κανάλι θα παραμείνουν οι Γιώργος Αυτιάς, Τάκης Χατζής, Δημήτρης Οικονόμου, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας που έχουν ανανεώσει ήδη τα συμβόλαιά τους.

Όπως αναφέρει το Secret στο κανάλι του Φαλήρου σκέφτονται να επαναφέρουν σε πιο ενεργό ρόλο τον Τάσο Τέλογλου ενώ έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αλέξη Παπαχελά. Ο τελευταίος σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό να επανέλθει με δική του εκπομπή. Μην ξεχνάμε ότι μέσα στο φθινόπωρο είναι πολύ πιθανό να προκηρυχθούν και οι εθνικές εκλογές.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή