από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Τούρκο καναλάρχη στον ΣΚΑΪ - Τι αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα

Ο Τούρκος καναλάρχης

Ο Τούρκος καναλάρχης

Δευτέρα, 06 Μάιος 2019 12:49

Από νέα βάση συζητείται η συμφωνία του Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει περάσει από την χρονιά από χίλια κύματα. Οι χαμηλές επιδόσεις τόσο του Survivor όσο και του Power of Love έχουν φέρει αναταράξεις στις σχέσεις του Τούρκου παραγωγού με το κανάλι.

Ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα Real μέσα στον Μάιο αναμένεται να οριστικοποιηθεί η νέα συμφωνία των δύο πλευρών. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ήδη έχουν γίνει δύο συναντήσεις των δύο πλευρών και αναμένεται να γίνει ακόμη μια εντός αυτής της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τη Real οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για το «Voice» και το «Voice Kids».

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρείται ότι δε θα υπάρξει νέος κύκλος του «Power of Love». Το ριάλιτι σχέσεων δεν ικανοποίησε με τις επιδόσεις του στον δεύτερο κύκλο και θα αποχαιρετήσει οριστικά στο τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα μεγάλο ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», το «Survivor» και το «My Style Rocks». Ιδιαίτερα το ριάλιτι επιβίωσης είναι εξαιρετικά κοστοβόρο και οι φετινές του επιδόσεις χτύπησαν καμπανάκι για το κανάλι αφού έχασε πάρα πολλά έσοδα.

Σύμφωνα με τη Real ο Τούρκος παραγωγός έχει προτείνει τρία νέα ψυχαγωγικά προγράμματα/ριάλιτι που θα μεταδίδονται μία φορά την εβδομάδα.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή