από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΚΑΪ: Όργιο φημών για τη Σία Κοσιώνη - Γιατί λένε ότι την «τελειώνουν»

Η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη

Τρίτη, 07 Μάιος 2019 19:19

Αντιφατικές οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο σχετικά με το μέλλον της Σίας Κοσιώνη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Από τη μια υπάρχουν διαρροές ότι η τηλεπαρουσιάστρια ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Φαλήρου τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια κι αυτό παρά το γεγονός ότι κάποιοι κακοπροαίρετοι στο κανάλι τής χρεώνουν την πτώση τηλεθέασης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Από την άλλη πλευρά, και όπως γράφει το σάιτ manifesto.gr, η καρέκλα της Σίας Kοσιώνη στον ΣΚΑΪ τρίζει, καθώς το τριετές συμβόλαιο που είχε με τον σταθμό και το οποίο περιελάμβανε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου αλλά και τις «Ιστορίες» – που κόπηκαν – λήγει και δεν αναμένεται να αναεωθεί.

Οπως γράφει το manifesto το ζητούμενο για το κανάλι του Νέου Φαλήρου δεν είναι τόσο η συνεργασία με τη Σία Κοσιώνη όσο το lead in που θα φέρει τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και οι ισορροπίες που προσπαθεί να κρατήσει με τον Βασίλη Παπαδρόσο στο τιμόνι του δελτίου με τον τελευταίο να προσπαθεί να επιβάλλει και πιο κοινωνικό θέματα στο δελτίο ακολουθώντας λίγο έως πολύ το μοντέλο που έφτιαξε στον ALPHA.

zoornalistas.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή