από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης στον Alpha ο Αλέξης Τσίπρας - Η σύγκριση με τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας στον Αντώνη Σρόιτερ

Ο Αλέξης Τσίπρας στον Αντώνη Σρόιτερ

Τρίτη, 14 Μάιος 2019

Έχοντας στο στούντιο τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, το δελτίο του Alpha, σημείωσε 24,6 στο δυναμικό κοινό. Η υψηλή τηλεθέαση προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στο κανάλι όχι μόνο γιατί το δυναμικό κοινό τους ενδιαφέρει περισσότερο, καθώς αποφέρει και τα περισσότερα διαφημιστικά έσοδα, αλλά και γιατί είναι από τις πιο υψηλές αποδόσεις του δελτίου για την τρέχουσα σεζόν.

Έτσι ο Αντώνης Σρόιτερ, βρέθηκε για ακόμα μια φορά στην κορυφή, έχοντας, μάλιστα, και αρκετά μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του. Ενδεικτικά, δεύτερος ήταν ο ANT1 με 19,4. Μιλάμε, δηλαδή για διαφορά μεγαλύτερη των πέντε μονάδων.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 22 Απριλίου, ο Αντώνης Σρόιτερ είχε φιλοξενήσει στο στούντιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τότε, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για το κανάλι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό της Κάντζας, δίνοντας συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του καναλιού, σημειώνοντας 18,8. Μόλις μισή μονάδα διαφοράς, δηλαδή, από τον δεύτερο ANT1, που σημείωσε 18,3.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή