από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Απίστευτα πράγματα: Άθλια επίθεση συμβούλου του Μητσοτάκη κατά του Αμερικανού Πρέσβη για τον Ρουβίκωνα (ΦΩΤΟ)

Πάιατ και Μητσοτάκης

Πάιατ και Μητσοτάκης

Τετάρτη, 15 Μάιος 2019

Το κοιτάξαμε, το ξανακοιτάξαμε και είπαμε "Δεν μπορεί...". Κι όμως, η παρέα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει πάει τη συνωμοσιολογία σε άλλα επίπεδα. Βέβαια το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι λέει ο λαός. Και λέει και κάτι ακόμη: Δείτε μου τους φίλους σου, να σου πως ποιος είσαι. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πλέον διαπιστωμένο πως είναι ανίκανος. Βρείτε εσείς τι είναι οι φίλοι του. 

Ας επιστρέψουμε, όμως, στους "τιτάνες" της δημοσιογραφίας που πλαισιώνουν τον πρόεδρο της ΝΔ και σε αυτό που είδαμε στο twitter. 

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, που τον έχει περιμαζέψει ο Μητσοτάκης για να του κάνει διάφορες δουλειές και όπως έχει γραφτεί είναι σύμβουλός του σε θέματα επικοινωνίας, επιτίθεται στον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ επειδή, λέει, η ανακοίνωσή του για την επίθεση του Ρουβίκωνα υπήρξε "νερόβραστη". Δεν έμεινε, όμως, εκεί. Αυτός ο "τιτάνας της σκέψης", ο "ογκόλιθος της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας" ανακάλυψε πως η αντίδραση του Πρέσβη των ΗΠΑ υπήρξε "νερόβραστη" και έχει βρεί και τον λόγο. Όπως γράφει, όλες οι ξένες δυνάμεις, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Γαλλία στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα "με νύχια και με δόντια". Και μάλιστα διαπιστώνει πως ο Τζέφρι Πάιατ δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα.

Ο άνθρωπος ξεπέρασε ακόμη και τον Μπογδάνο. Το εντυπωσιακό είναι πως υπάρχουν ταλαίπωροι συμπολίτες μας που σχολιάζουν στο ίδιο μοτίβο με τον "τιτάνα της σκέψης" να απαντά κάνοντας... σοβαρή κουβέντα.

Το ερώτημα είναι το εξής: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφωνεί αυτά έγραψε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου και θα διαβάσετε παρακάτω; 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή