από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Γελάει ο κόσμος: Απίστευτη γκάφα Κουρτάκη και «Παραπολιτικών» για τις συγκεντρώσεις του Τσίπρα (ΦΩΤΟΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Κουρτάκης

Ο Γιάννης Κουρτάκης

Παρασκευή, 17 Μάιος 2019

Έχουν καταλάβει τι θα συμβεί και έχουν καταφύγει σε αυτό που ξέρουν καλά, στην παραπληροφόρηση. Όταν δεν κάνουν γκάφες λένε ψέματα. Όταν δεν λένε ψέματα κάνουν γκάφες. Ο λόγος για την παρέα του προέδρου της ΝΔ. 

Από κοντά, ρεσιτάλ γκάφας δίνουν τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον θίασο του Μητσοτάκη. 

Τα "Παραπολιτικά" επιρροής Μαρινάκη και ιδιοκτησίας Γιάννη Κουρτάκη, που στηρίζουν με πάθος τον ανίκανο Μητσοτάκη, τα έκαναν θάλασσα με αποτέλεσμα να γελάει ο κόσμος. 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. 

Σήμερα (όπως θα δείτε και στα ΒΙΝΤΕΟ) οι πόλεις της Καρδίτσας και των Τρικάλων βούλιαξαν από κόσμο που παρακολούθησε τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό, όπως είναι φυσικό, έχει ενοχλήσει την παρέα του Μητσοτάκη ο οποίος δεν γεμίζει ούτε κλειστές αίθουσες την ώρα που οι δημοσκόποι της διαπλοκής κοροΐδεύουν τον κόσμο. 

Τα "Παραπολιτικά" λοιπόν παρουσίασαν κάποιες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, οι οποίες τραβήχτηκαν πολύ πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Όμως δεν έγραψαν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, αλλά όπως θα ήθελαν να είναι. Τι έκαναν λοιπόν οι Κουρτάκηδες της ενημέρωσης; Όχι μόνο ισχυρίστηκαν ότι στη συγκέντρωση ήταν "τρεις κι ο κούκος" (ψέμα 1ο), αλλά έγραψαν ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από την Καρδίτσα (ψέμα 2ο), ενώ είχαν τραβηχτεί στα Τρίκαλα και μάλιστα πολύ πριν από την ομιλία, πολύ πριν δηλαδή την προσέλευση του βασικού όγκου του κόσμου. Αλλά δεν χρειαζόταν όλα αυτό. Θα μπορούσε ο Κουρτάκης να βάλει εκείνους που τον προμηθεύουν διάφορες φωτογραφίες κατά καιρούς να τραβήξουν μερικά πλάνα από την γειτονιά του και μετά να γράψει πως στις συγκεντρώσεις με ομιλητή τον πρωθυπουργό δεν πατάει άνθρωπος, όπως επίσης ότι πρόκειται για γειτονιά κάποιας από τις θεσσαλικές πόλεις... 

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη στο twitter για συγκέντρωση στην... Καρδίτσα, που όμως, είνα δεν είναι στην Καρδίτσα, αλλά είναι πολύ πριν από τη συγκέντρωση στα Τρίκαλα.

Δείτε τώρα και τι πραγματικά συνέβη σε Καρδίτσα και Τρίκαλα στα βίντεο που ακολουθούν

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή