από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Νέα απάντηση από το «Έθνος» του Ιβάν Σαββίδη: «Οχι να μας κουνάει και το δάχτυλο ο Μαρινάκης»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης

Δευτέρα, 20 Μάιος 2019

H εφημερίδα ΕΘΝΟΣ απάντησε και μέσω της κυριακάτικης έκδοσης στα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Διαβάστε την απάντηση: 

"Κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε το «Εθνος» «ελεγχόμενο» από την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Από που ακριβώς προέκυψε αυτή η σκέψη; Προφανώς, επειδή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια...

Το «Εθνος» έχει την «κακιά» συνήθεια να αναδεικνύει τις όποιες θετικές κινήσεις της κυβέρνησης και να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα. Το ίδιο ισχύει και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Μέσα από τα πρωτοσέλιδα, τα ρεπορτάζ και την αρθρογραφία του, φιλοξενωντας και απόψεις που μόνο φιλοκυβερνητικες δεν είναι.

Το «Εθνος», σεβόμενο την ιστορία του και τους αναγνώστες του, διατηρεί ξεκάθαρη ταυτότητα. Ανήκει στο χώρο της προοδευτικής παράταξης. Δυστυχώς για εκείνους που φαντασιώνονται ότι η εφημερίδα μας αποτελεί αυλοκόλακα του Μαξίμου, στις σελίδες του δεν θα βρουν ποτέ άρθρα φανατισμού, ούτε σπονδές μίσους, που θυμίζουν εποχές που πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Αυτά θα τα εντοπίσουν, κατά πάσα πιθανότητα, σε άλλες εφημερίδες, που, ενώ δηλώνουν κεντροαριστερές, μεταγγίζουν στη δημόσια ζωή αντιλήψεις διχαστικές.

Δικαίωμα όλων, προφανώς, είναι να γράφουν ό,τι θέλουν. Κρινόμαστε και κρίνονται. Αλλά όχι να μας κουνούν και το δάχτυλο.

Οσο για το ποιες εφημερίδες τιμούν την παράδοση που μεταφέρουν, οι αναγνώστες, ως τελικοί κριτές, μάτια έχουν και βλέπουν!

E"

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή