από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πυρηνική «βόμβα» στon Alpha: Ποια είναι η απόφαση του Βαρδινογιάννη για τον Δήμο Βερύκιο

Βαρδινογιάννης και Βερύκιος

Βαρδινογιάννης και Βερύκιος

Πέμπτη, 23 Μάιος 2019

Σε νέα εποχή μπαίνει ο ALPHA μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Τον Οκτώβριο τόσο το κανάλι όσο και ο όμιλος Motor Oil ανακοίνωσαν την εξαγορά του καναλιού από τη Sheila Enterprises θυγατρική της Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη. Επρόκειτο για μία είδηση που έσκασε σα βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία αφού δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό μέχρι εκείνη την στιγμή.

Πριν από λίγο καιρό η επιτροπή ανταγωνισμού άναψε το πράσινο φως για την εξαγορά του καναλιού. Αν και απομένει ακόμη η (τυπική) έγκριση του ΕΣΡ στο κανάλι ήδη έχουν ξεκινήσει να δρομολογούνται οι αλλαγές.

Στο διοικητικό συμβούλιο του καναλιού πλέον η πλευρά Βαρδινογιάννη έχει την πλειοψηφία και θα πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του σταθμού.

Όπως αναφέρουν μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα στο τραπέζι θα πέσουν όλα τα μεγάλα συμβόλαια. Ένας από τους ανθρώπους που φημολογείται ότι «τελειώνει» από το κανάλι είναι ο Δήμος Βερύκιος. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του καναλιού έχει ήδη αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο.

Πρέπει να πούμε πάντως ότι ο δημοσιογράφος μέσα στον Μάρτιο είχε ανακοινώσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή η παρουσία του θα περιοριζόταν στα 15 λεπτά. Ήταν μία ανακοίνωση που είχε σοκάρει τους πάντες αλλά ενδεικτική για το γεγονός ότι οι σχέσεις του καναλιού με τον δημοσιογράφο δεν είναι οι καλύτερες.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή