από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ: Σε ποιο κανάλι παίρνει μεταγραφή ο Τάκης Χατζής - Τι θα κάνει ο Καμπουράκης

Ο Τάκης Χατζής

Ο Τάκης Χατζής

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 18:25

Τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν καταστρώνουν στον ΣΚΑΪ.

Στο κανάλι του Φαλήρου έχουν ήδη αποφασίσει στο πρόγραμμα να υπάρχουν αρκετές ελληνικές σειρές ενώ έχουν ξεκινήσει και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των δημοσιογράφων και παρουσιαστών του. Ωστόσο όπως φαίνεται στο δυναμικό του καναλιού δε θα βρίσκεται ένας πρωτοκλασάτος δημοσιογράφος.

Ο λόγος για τον Τάκη Χατζή που όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ήταν επιθυμία του ίδιου του δημοσιογράφου να αποχωρήσει αφού δεν μπορούσε να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού.

Ο Τάκης Χατζής ήταν τα τελευταία χρόνια στην παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα τους τελευταίους μήνες ήταν στο πλευρό του ο Δημήτρης Καμπουράκης. Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα ο Τάκης Χατζής θα συνεχίσει κανονικά τις εκπομπές μέχρι το καλοκαίρι οπότε και θα ολοκληρώσει τον κύκλο του στο κανάλι του Φαλήρου.

Όσον αφορά στο μέλλον του, όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς ο δημοσιογράφος θα μετακινηθεί στον ALPHA όπου θα παρουσιάζει πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετά το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Όσο για τον Δημήτρη Καμπουράκη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα του καναλιού.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή