από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Επικοινωνία από την πλευρά Μαρινάκη με το Periodista.gr για διευκρινίσεις

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019

Με αφορμή το ρεπορτάζ μας με τίτλο "Η προσωπική ήττα του Μαρινάκη στον Πειραιά, οι λιγότεροι σταυροί και το άγνωστο παρασκήνιο στη ΝΔ" η πλευρά του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη επικοινώνησε μαζί μας για διευκρινίσεις. 

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν από την πλευρά του εφοπλιστη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έλαβε 15.816 σταυρούς και όχι 13.215, όπως γράψαμε στο ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε παραπέμποντας στο υπουργείο Εσωτερικών. 

Πράγματι το Πρωτοδικείο Πειραιά έχει ανακοινώσει τον αριθμό των 15.816 σταυρών. Πρόκειται για έναν αριθμό σταυρών που αντιστοιχεί σε νούμερο ελαφρώς μεγαλύτερο από εκείνο που αντιστοιχεί στους σταυρούς που είχε λάβει το 2014.

Το στοιχείο, όμως, αυτό δεν αλλάζει την ουσία και το περιεχόμενο του ρεπορτάζ μας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πήρε λιγότερους σταυρούς, πήρε λίγους περισσότερους, αλλά όχι τόσους ώστε να διαφοροποιούνται οι συσχετισμοί που περιγράφουμε και χωρίς το στοιχείο αυτό να αναιρεί το μεγάλο ποσοστό απόρριψης (42%) του συνδυασμού Μώραλη - Μαρινάκη από την τοπική κοινωνία.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή