από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Πυρηνική «βόμβα»: Η απόφαση είναι οριστική - Τέλος η Έλλη Στάη

Η Έλλη Στάη

Η Έλλη Στάη

Σάββατο, 08 Ιούνιος 2019

Η έμπειρη δημοσιογράφος Έλλη Στάη ανέλαβε φέτος την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καινούργιου καναλιού, του OPEN, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη.

H Έλλη «φεύγει» η Νίκη «έρχεται»

Αλλαγές θα υπάρξουν από την νέα τηλεοπτική σεζόν, στο Open, καθώς η Νίκη Λυμπεράκη έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Σαββίδη και σε λίγες μέρες που τελειώνει το συμβόλαιο της τυπικά, με τον ΣΚΑΪ, θα ενταχθεί στον σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά, η Λυμπεράκη θα «αντικαταστήσει» την Έλλη Στάη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η διοίκηση του καναλιού στην αρχή της σεζόν είχε «πιέσει» την Έλλη Στάη να αναλάβει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως και έγινε.

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες το «διαζύγιο» της Έλλης Στάη, με το σταθμό της Παιανίας είναι «συναινετικό» καθώς από την αρχή επιθυμούσε τη συνεργασία με το OPEN, μόνο με την πολιτική εκπομπή «Open Mind» και όχι με το δελτίο ειδήσεων. Τώρα όμως που «κατηφορίζει» η Λυμπεράκη στην Παιανία, η Στάη θα συνεχίσει με αυτό που αρχικά ήθελε.

Τέλος, λόγω των επικείμενων εκλογών η Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN καθώς και τις εκλογικές εκπομπές. 

neaselida.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή