από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πυρηνική «βόμβα»: Η απόφαση του Ευαγγελάτου και της Στεφανίδου που θα προκαλέσει «σεισμό»

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019

Στην αρχή κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Τατιάνα Στεφανίδου πρόκειται για αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ διότι τα νούμερα τηλεθέασης της έχουν πιάσει πάτο. Μετά υπήρξαν πληροφορίες ότι το κανάλι επιθυμεί να βάλει άλλη εκπομπή στην ώρα του «Μαζί σου».Τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν είναι απίθανο η κυρία Στεφανίδου να πάρει τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και να μετακομίζουν μαζί στο One Channel.

Ειδικότερα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Τατιάνα Στεφανίδου δεν υποχρεώθηκε να φύγει από το κανάλι του Φαλήρου. Αυτό όμως που υποχρεώθηκε σίγουρα να αλλάξει είναι η ζώνη και το … κονσεπτ της εκπομπής. Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν μάλλον εκείνη είναι που ετοιμάζεται να αφήσει τον ΣΚΑΪ…

Σύμφωνα με το nassosblog.gr δεν είναι καθόλου απίθανο η γνωστή παρουσιάστρια να βρεθεί στο One και ο Νίκος Ευαγγελάτος να ακολουθήσει σύντομα.

Μπορεί να δούμε λοιπόν την Τατιάνα σε  καθημερινή κοινωνική εκπομπή και τον Ευαγγελάτο ή με ενημερωτική εκπομπή ίσως και για το δελτίο στο κανάλι του Μαρινάκη.

Διαμεσολαβητής του ραντεβού όπως αναφέρει το nassosblog.gr είναι ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος εδώ και χρόνια έχει άριστη σχέση τόσο με την Στεφανίδου όσο και τον Ευαγγελάτο.

Άλλωστε επί ημερών του στον παλιό ΣΚΑΪ ο Νίκος Ευαγγελάτος έγινε παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή