από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Προκάλεσε οίκτο η θλιβερή εικόνα της Κοσιώνη: Προσπαθούσε να κάνει τη Στάη αλλά δεν έχει τα προσόντα η νύφη των Μητσοτάκηδων

Η νύφη των Μητσοτάκηδων με τον Αλέξη Τσίπρα

Η νύφη των Μητσοτάκηδων με τον Αλέξη Τσίπρα

Τετάρτη, 03 Ιούλιος 2019

Η Σία Κοσιώνη προσπάθησε να κάνει τη Στάη, αλλά δεν είχε τα προσόντα. Στην προσπάθεια της να στριμώξει τον Αλέξη Τσίπρα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, έκανε ερωτήσεις που πολύ εύκολα τις κονιορτοποίησε ο συνομιλητής της.

«Δεν είναι ακριβές αυτό που λέτε για την απόλυση από τις φυλακές των πολυισοβιτών», παρατήρησε ο πρωθυπουργός.

Η Κοσιώνη είπε το αφελές πως θα βρεθούν εκτός φυλακής ο Γιωτόπουλος και ο Κουφοντίνας. Ο Τσίπρας αντέδρασε, λέγοντας πως είναι πολύ ενοχλητικό αυτό που λέει και επί της ουσίας αναπαραγάγει fake news.

Όπως της εξήγησε: Ο νέος Ποινικός Κώδικας που ο ΣΚΑΙ και η αντιπολίτευση το κάνουν θέμα μία βδομάδα πριν τις εκλογές, δεν έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ ή στα υπόγεια του Μαξίμου, αλλά από μια νομοπαρασκευαστική επιτροπή, στην οποία μετείχαν επιστήμονες εγνωσμένου κύρους, οι περισσότεροι των οποίων δεν ανήκουν μάλιστα στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι απόψεις και τα συμπεράσματα μάλιστα, αυτής της επιτροπής ήταν σε διαβούλευση επί έξι μήνες.

«Σέβομαι την ευαισθησία σας», είπε στη Σία Κοσιώνη «επειδή ο πατέρας του συζύγου σας είναι θέμα της τρομοκρατίας, αλλά επιτρέψτε μου να έχω κι εγώ τις δικές μου ευαισθησίες». Και σας διαβεβαιώ πως κανένα δικαστικό συμβούλιο δεν πρόκειται να αποφυλακίσει τον Κουφοντίνα...

nonews-news.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή