από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δεν το περίμενε: «Κατάρρευση» και διασυρμός Πορτοσάλτε μετά τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ - Το... σατανικό σχέδιο που απέτυχε

Ο Άρης Πορτοσάλτε

Ο Άρης Πορτοσάλτε

Τετάρτη, 03 Ιούλιος 2019

Ελάχιστοι παρατήρησαν ότι εκτός από το τυράκι της συνέντευξης που όλοι ήξεραν ότι θα σκίσει (για ευνόητους λόγους), ο ΣΚΑΪ είχε στήσει και την φάκα.

Το σχέδιο απλό, αλλά σατανικό.

Ο Τσίπρας μαζεύει τον κόσμο με τη συνέντευξη και στη συνέχεια μένουν όλοι και βλέπουν το ντοκιμαντέρ(;) του ΣΚΑΪ για τη λαίλαπα των Συριζανέλ που κατέστρεψε τον παράδεισο των προηγούμενων ετών.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα σχεδίασαν οι άνθρωποι του καναλιού. Βλέπετε η έρευνα του Άρη Πορτοσάλτε δεν κατάφερε να κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό, σε μια μέρα μάλιστα που ο ανταγωνισμός ήταν ανύπαρκτος.

Τα νούμερα σε σχέση με εκείνα της συνέντευξης Τσίπρας ήταν ιδιαιτέρως πεσμένα, πράγμα που επιβεβαιώνει το προφανές. Όταν η κριτική γίνεται εμμονή το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο από αυτό που περιμένεις.

ΥΓ Αν τελικά δεν καταφέρει να πάρει την αυτοδυναμία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτι μας λέει ότι η πρώτη κίνηση του Τσίπρα θα είναι να στείλει γλυκά στον ΣΚΑΪ για να κεράσει! Το καλό που του έκαναν δεν το ‘χουν καταλάβει ακόμα…

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή