από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Πάτωσε»: Η τηλεθέαση που έκανε ο Μητσοτάκης στον ALPHA

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης

Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2019

Δεν «τράβηξε» στον Alpha ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς η συνέντευξή του στην εκπομπή «Εκλογές 2019» με τον Αντώνη Σρόιτερ έριξε την τηλεθέαση του καναλιού στο δυναμικό κοινό (18-54).

Δεν «κέρδισε» το κόνσεπτ των 10 δημοσιογράφων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αντιμετωπίσει 10 δημοσιογράφους, κάτι που δεν εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, όπως αποτυπώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντώνης Σρόιτερ κινείται γενικά σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν και το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει διεκδικεί καθημερινά την πρώτη θέση στη μάχη της τηλεθέασης.

Αναπόφευκτα γίνεται και η σύγκριση με την τηλεθέαση που συγκέντρωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. 

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκέντρωσε στο δυναμικό κοινό μέσο όρο 11,8% ενώ στο πρώτο τέταρτο είχε το απογοητευτικό 9,8%, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen στο δυναμικό κοινό (18-54).

Τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό είναι και αυτά που ενδιαφέρουν τα κανάλια, γιατί αποτελούν τα πιο σημαντικά κριτήρια για τους διαφημιστές.

Αναλυτικά η τηλεθέαση ανά τέταρτο στο δυναμικό κοινό

9,8% – 11,5% – 12,4% – 13,4%

neaselida.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή