από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο «τυφώνας» Γιώργος Χριστοφορίδης κέρδισε όλες τις μάχες στην προεκλογική περίοδο ισοπεδώνοντας τη γαλάζια προπαγάνδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης

Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2019 20:42

Είναι αδύνατον να τον αντιμετωπίσουν. Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών, Γιώργος Χριστοφορίδης είναι αληθινός τυφώνας και στο πέρασμά του σαρώνει την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας. Με τα αποκαλυπτικά του βίντεο και κυρίως με την παρουσία του στα τηλεοπτικά πανελς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

Ο κανόνας λέει το εξής: Κάθε φορά που ψεύδονται οι γαλάζιοι φορείς των fake news, έρχονται αντιμέτωποι με την σφοδρή αντεπίθεση που κάνει ο Γιώργος Χριστοφορίδης έχοντας στην φαρέτρα του τα δικά του όπλα: ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Με τάμπλετ, κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και πίνακες, ο Γιώργος Χριστοφορίδης, ένας άνθρωπος που έχει εμμονή με την έρευνα, τσακίζει με ήρεμο τρόπο, με επιχειρήματα και χωρίς κραυγές, τη γαλάζια προπαγάνδα. Λατρεύουμε να παρακολουθούμε τα μούτρα των γαλάζιων στελεχών και υποψηφίων όταν προσπαθούν μάται να τον αντιμετωπίσουν.

Δείτε τον Γιώργο Χριστοφορίδη στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή