από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Γελάει ο κόσμος με το in.gr: Εξαφάνισαν και το βίντεο με τις καταγγελίες του διευθυντή του σάιτ του Μαρινάκη για παρεμβάσεις του Μαξίμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στα ΜΜΕ του Μαρινάκη

Χαμός στα ΜΜΕ του Μαρινάκη

Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019

Γελάει ο κόσμος και κλαίει η δημοσιογραφία με το in.gr του Βαγγέλη Μαρινάκη

Αρχικά, τους... επιτελείς (της πλάκας όπως αποδεικνύεται) τους τσίμπησε μύγα τσε - τσε και είπαν να κάνουν αντιπολίτευση για το θέμα της τοποθέτησης Τσουβαλά στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στη συνέχεια τους τηλεφώνησαν από το Μέγαρο Μαξίμου και τους ζήτησαν να μην παίξουν "ψηλά στο θέμα", όπως κατήγγειλε ο διευθυντής της ιστοσελίδας Βασίλης Κανέλλης. Στο μεταξύ είχαν ανεβάσει και "βιντεο - αποκάλυψη" με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κατακεραυνώνει τον Τσουβαλά. 

Φιγούρα, αναμφίβολα, που προκαλεί κλάμα και γέλιο ταυτόχρονα είναι ο διευθυντής της ιστοσελίδας Βασίλης Κανέλλης. Προσπάθησε να παραστήσει τον... ανυποχώρητο στις πιέσεις του Μαξίμου δημοσιογράφο. Αργότερα, ξύπνησε το αφεντικό (Οι εφοπλιστές ξυπνούν αργά διότι ξενυχτούν λόγω δραστηριότητας) ή τον ξύπνησαν από το Μαξίμου, οργίστηκε και οι... αποκαλύψεις εξαφανίστηκαν με ένα τηλεφώνημα στο υπαλληλικό προσωπικό (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Τι έμεινε; Το Μέγαρο Μαξίμου επι Μητσοτάκη κατεβάζει ρεπορτάζ από υποταγμένα ΜΜΕ σαν να βρισκόμαστε σε τριτοκοσμική μπανανία. Οι... ατρόμητοι ρεπόρτερς και επιτελείς του in.gr αποδείχτηκαν γατάκια. 

Δείτε τώρα και το μαύρο στο ΒΙΝΤΕΟ που εξαφάνισαν

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή