από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Οι υπάλληλοι των Αλαφουζου, Μαρινάκη και Χατζηνικολάου...» - Τρελό γέλιο προσφέρει το ξεκατίνιασμα Μπογδάνου και Ελληνοφρένειας (ΦΩΤΟ)

Ο Μπογδάνος

Ο Μπογδάνος

Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019

Σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει ανοίξει «πόλεμο» με το Luben αλλά και την «Ελληνοφρένεια». Αφορμή στάθηκε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο από συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τις ατάκες του να γίνονται viral στο διαδίκτυο.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό: «Μάθετε στο @LubenMag ότι στις 3 Μαρτίου εκδικάζεται υπόθεση δολοφονικών εναντίον μου απειλών που φιλοξενούνται στη σελίδα σας στο fb. Δεν με απασχολούν βίντεο η memes, αλλά περιπτώσεις όπως η παρακάτω (μία από πολλές) που το luben όχι μόνο φιλοξενεί, αλλά ενθαρρύνει. Καμία ανοχή».

Το Luben απάντησε διαδικτυακά κι από εκεί ξεκίνησε ο χαμός: «Δυστυχώς δεν είμαστε ενήμεροι για κάποια δικαστική εκκρεμότητα προς τον κ. @bogdanosk την Πέμπτη 3 Μαρτίου του 2020, ημέρα η οποία στην θρησκεία μας είναι αργία και έχουμε προγραμματίσει ολοήμερη βιγκαν μπαχαλοσατανιστική τελετή».

«Η αγωγή έχει γίνει προ πολλού. Και είναι για δολοφονικές απειλές για τις οποίες το λούμπεν ως διαχειριστής έχει ευθύνη – διότι δεν είναι μία ή δύο, αλλά γίνονται κατά σύστημα σε σελίδα που του ανήκει και ελέγχει. Ούτε αυτό το ξέρουν;» απάντησε ο βουλευτής

Στο παιχνίδι μπήκε και η Ελληνοφρένεια που σχολίασε: «Επειδή η φαιδρότητα νεοεκλεγέντα θλιβερού κλόουν βουλευτή είναι γνωστή και ανίκητη, για σένα @LubenMag ερχόμαστε μάρτυρες σε όποιο δικαστήριο σε σύρει η ματαιοδοξία κάθε άδειου τενεκέ που το μόνο που κάνει είναι θόρυβο με το εγώ του».

Ο Μπογδάνος απάντησε και σε αυτό: «Ο ορισμός του θρασιμιού. Ούτε όνομα δε βάζουν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι κομμουνιστές – άσχετο που κάνανε καριέρα ως υπάλληλοι όποιου μεγαλοκαπιτάλα τους πάρει στη δούλεψή του. Από τον Αλαφούζο στο Μαρινάκη και μέσω Χατζηνικολάου, μια συμπαράσταση στο λούμπεν δρόμος».

Στη συνέχεια επανήλθε αναφέροντας και τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Όπως γίνεται αντιληπτό θα υπάρξουν ακόμη αρκετά επεισόδια σε αυτή την κόντρα που κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή