από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πρωτοφανές αίσχος για να κάνουν προπαγάνδα κατά του Πολάκη: Το σάιτ του Ευαγγελάτου υπέρ των δοσίλογων συνεργατων των ναζί στην Κατοχή (ΦΩΤΟ)

Τατιάνα και Ευαγγελάτος

Τατιάνα και Ευαγγελάτος

Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019

Πρωτοφανές. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Νίκου Ευαγγελάτου, newsit.gr, οι δοσίλογοι της Κατοχής ήταν "άριστοι" και ο αγώνας κατά των κατακτητών, των ναζί δηλαδή, ήταν... Εμφύλιος. Σύμφωνα δε με την ιστοσελίδα, όποιος αναφέρεται στον αγώνα κατά των ναζί είναι "Εμφυλιοπολεμικός". 

Αν δεν μας πιστεύετε δειτε με τα μάτια σας.

Η παραπάνω αθλιότητα γράφτηκε από το σάιτ του Ευαγγελάτου επειδή ο Παύλος Πολάκης είπε τα εξής αυτονόητα:

"Ακούστε την σημαία την σήκωσαν στις κρίσιμες στιγμές της Ιστορίας μας ως Έθνος και ως Έλληνες, αυτοί που μπορούσαν, τη σήκωσε ο Κεγιαλές στην Σούδα,την σήκωσαν κυρίως τα παιδιά των λαϊκών τάξεων που πολέμησαν, δεν την σήκωσαν οι ψευτοάριστοι των ελίτ που την κοπάνησαν στις κρίσιμες στιγμές…

Την σήκωσαν αυτοί που πολέμησαν στην Αλβανία, στην μάχη της Κρήτης και όχι αυτοί που έφυγαν τρέχοντας, άριστοι ήταν αυτοί για την δική σας αντίληψη και έφυγαν στην Μέση Ανατολή.

Την σήκωσαν αυτοί που αντιστάθηκαν στον Γερμανό κατακτητή , που καιγόταν τα σωθικά τους με ιδανικά της πατρίδας και της ανεξαρτησίας

Και όχι αυτοί που το έπαιζαν άριστοι που συνεριζόντουσαν ή συνδιαλέγονταν με τους Γερμανούς.

Να τα βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους …"

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή