από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χαμός έγινε στον ΣΚΑΪ: Κορυφαίο στέλεχος του σταθμού «τα' ψαλε» στον Λιάγκα και την παρέα του

Ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του

Ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του

Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019

Ανω-κάτω η εκπομπή «Μεσημέρι» του Γ. Λιάγκα και της παρέας του στον ΣΚΑΪ. Μετα την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για την εκπομπή της περασμένης Πέμπτης, υπήρξε και επίσκεψη υψηλόβαθμου στελέχους του σταθμού στο στούντιο στα Μελίσσια απ’ όπου βγαίνει η εκπομπή και εκφράστηκε δυσαρέσκεια.

«Ήταν ατυχής στιγμή και ο χειρισμός του περιστατικού δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τη φιλοσοφία του ΣΚΑΪ» ανέφερε στο ethnos.gr και στον Αλ. Μίχα, πηγή από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου επιβεβαιώνοντας την παρέμβαση στελέχους του ΣΚΑΪ για το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το στέλεχος συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα, την αρχισυντάκτρια του «Μεσημέρι» Ελεάννα Τρυφίδου και άλλoυς του πάνελ της εκπομπής, εξέφρασε την δυσφορία του και τόνισε πως ο σταθμός δεν θα ανεχθεί να συμβούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Από την πλευρά τους οι συντελεστές της εκπομπής ανέφεραν για μια ακόμη φορά πως επρόκειτο για μια άτυχη στιγμή δίνοντας ταυτόχρονα διαβεβαιώσεις πως θα είναι εφεξής ιδιαίτερα προσεκτικοί...

zoornalistas.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή