από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Όλο το Μαξίμου γελάει με τον πασίγνωστο δημοσιογράφο που έχει γίνει τσιμπούρι στον Τσιόδρα

Ο Δημήτρης Τσιόδρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Δημήτρης Τσιόδρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2019

Κυριολεκτικά τσιμπούρι έχει γίνει στον δημοσιογράφο και σύμβουλο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Δημήτρη Τσιόδρα, πασίγνωστος δημοσιογράφος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει περίγελως των σόσιαλ μίντια έχοντας... διακριθεί γράφοντας χωρίς υπερβολή ένα ολόκληρο "μανιφέστο ύβρεων". 

Παρά το γεγονός ότι η - με ανύπαρκτη  επισκεψιμότητα - ιστοσελίδα του έχει πάρει διαφημίσεις από τράπεζες και δημόσιες επιχειρήσεις, ο γνωστός δημοσιογράφος νιώθει ότι έχει βρεθεί στο περιθώριο. Για την ακρίβεια βρίσκεται στο περιθώριο, αλλά, αν και άργησε, τελικά το κατάλαβε με αποτέλεσμα να αισθάνεται ανασφάλεια. Τα τηλεφωνήματα του ταλαίπωρου αυτού ανθρώπου - ο οποίος στο παρελθόν έζησε... μεγαλεία ως κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος - στο γραφείο του Δημήτρη Τσιόδρα είναι καθημερινά και οι πηγές μας... μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου ισχυρίζονται ότι πλέον εκτός από κουραστικά έχουν γίνει και ενοχλητικά. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μην μπορώντας να κατανοήσει ότι δεν αποτελεί... πρώτη επιλογή για το Μέγαρο Μαξίμου ουσιαστικά κλαίγεται σχεδόν καθημερινά ζητώντας ακόμη και να έχει λόγο στον πρωινό καφέ, ενώ απελπισμένος όπως είναι χρησιμοποιεί το επιχείρημα ότι έδωσε μάχες στο twitter για να "φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ". Προς το παρόν από το Μέγαρο Μαξίμου κανονίζουν να πραγματοποιεί τηλεοπτικές εμφανίσεις σε κάποια πάνελς και το κάνουν πιο πολύ για ψυχολογική στήριξη στον δημοσιογράφο, ώστε να μην νιώθει άσχημα, ενώ απαρατήρητο δεν έχει περάσει το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους πλέον θερμούς υποστηρικτές του Φρουζή της Novartis. 

Το χειρότερο, όμως, για τον γνωστό δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι πλέον όσα λέει στα καθημερινά τηλεφωνήματά του στο Μαξίμου έχουν γίνει αντικείμενο χλεύης και εμπαιγμού στο περιβάλλον του πρωθυπουργού.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή