από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Τρέχουν για να ανοίξουν το νέο Mega

Τρέχουν για να ανοίξουν το νέο Mega
Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019

Αγώνας δρόμου στην Άλτερ Έγκο για να προλάβουν την προθεσμία της Πρωτοχρονιάς για την επαναφορά του Mega. Όμως ο χρόνος είναι εξαιρετικά λίγος για να επιτευχθεί ο στόχος, καθώς οι εκκρεμότητες είναι πολλές και σοβαρές.

Η πρώτη ουσιαστική εκκρεμότητα είναι η έκδοση των δικαστικών αποφάσεων για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. Η απόφαση που εκδικάστηκε την περασμένη βδομάδα, χωρίς να υπάρχουν ενστάσεις, θα πρέπει να καθαρογραφεί και να παραδοθεί στην ειδική διαχειρίστρια και με το συγκεκριμένο έγγραφο να παραδοθεί η ταινιοθήκη και τα σήματα του Mega στην εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στη συνέχεια, και με την προϋπόθεση πως έχουν ολοκληρωθεί τα δοκιμαστικά των νέων εκπομπών, θα πρέπει να υπάρξει η καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την επιστροφή του Mega στις οθόνες, έτσι ώστε ο κόσμος να βάλει στο τηλεκοντρόλ το νέο κανάλι. 

Οι σκέψεις που υπήρχαν, σύμφωνα με τις οποίες θα διατηρούνταν το λογότυπο One στην αρχή μέχρι να προετοιμαστεί το Mega, έχουν εγκαταλειφθεί προς το παρόν.

ΠΗΓΗ: typologies.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή