από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Εγώ δεν είδα ούτε έναν...» - Χαμός ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Άδωνι σε LIVE μετάδοση για τις μάσκες

Χατζηνικολάου και Άδωνις

Χατζηνικολάου και Άδωνις

Δευτέρα, 04 Μάιος 2020

Δε μάσησε τα λόγια του ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς έδωσε μια απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τις μάσκες, που κάθε πολίτης θα ήθελε.

Τις τελευταίες ημέρες, θέμα μεγάλης συζήτησης έχει γίνει, από το διάγγελμα του πρωθυπουργού και μετά, η μάσκα προστασίας που θα πρέπει από Δευτέρα να φοράμε στις εξόδους μας.

 Έτσι, ο παρουσιαστής του Ant1, φιλοξένησε (πριν λίγες ημέρες) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και καθώς το θέμα ήταν η τιμή και η χρήση της μάσκας, ο δημοσιογράφος άδραξε την ευκαιρία για να… την πει στον υπουργό.

Την ώρα που ο υπουργός, ανέλυε την χρησιμότητα της υφασμάτινης μάσκας έναντι της μιας χρήσης, του είπε ο παρουσιαστής: "Πάντως, ενώ οι μάσκες από τη Δευτέρα είναι υποχρεωτικές για όλους μας, στη Βουλή δεν είδα ούτε έναν από τους ακροατές βουλευτές σήμερα να φοράει μάσκα, μόνο οι υπάλληλοι!"

"Σωστά αλλά είχαμε τηρήσει τα μέτρα της απόστασης" ανταπάντησε ο υπουργός. "Κι εμείς τα τηρούμαι αλλά από Δευτέρα μας λέτε και απόσταση και μάσκα. Ελπίζω να το δω και στη Βουλή αυτό" του είπε τότε ο δημοσιογράφος.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή