από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Αν δεν μπορεί, να φύγει...» - Ακόμη και ο Πορτοσάλτε αγανάκτησε με τη χυδαιότητα και διέσυρε LIVE τον Κυρανάκη στον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης Πορτοσάλτε

Ο Άρης Πορτοσάλτε

Παρασκευή, 22 Μάιος 2020

Σε μπλακ λιστ της Ν.Δ. ο Κώστας Κυρανάκης ειδικά και μετά τα χθεσινά έκτροπα και τις προκλήσεις στην Προανακριτική κατά του Παύλου Πολάκη.

Την έντονη δυσαρέσκειά του δεν έκρυψε για το περιστατικό που δημιούργησε ο βουλευτής της Ν.Δ. ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος το πρωί στο ΣΚΑΙ του απένειμε το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου ενώ ανοικτά πρότεινε την απομάκρυνσή του από την Προανακριτική.

Η Ν.Δ. αναλώνεται σε εσωκομματικές έριδες μετά το φιάσκο της Προανακριτικής που έστησε και τέτοιες «παραστάσεις» βάλουν κατά το κύρος των θεσμών και της Δημοκρατίας.

Για το ΣΚΑΙ και τον Άρη Πορτοσάλτε βέβαια το «κύρος» της οικογενείας είναι αυτό που μετράει, επέπληξε δριμύτατα τον Κ. Κυρανάκη για το «θέατρο» που έστησε στην συνεδρίαση της επιτροπής.

Μάλιστα ο κ. Πορτοσάλτε χτύπησε τον «κώδωνα του κινδύνου» στον βουλευτή: «Ενώ τον έβγαλε «εκτός θέματος» και «αν δεν μπορεί ο κ. Κυρανάκης να μείνει στην Επιτροπή γίνεται αλλαγή. Πάγκος και έρχεται ένας από τον πάγκο να τελειώνουμε»». Με τον Δημ. Οικονόμου να συναινεί σε αυτό το rotation…

Γιατί απλά, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν χρειάζεται να απαντήσει. Το κάνουν άλλοι για χάρη της.

avgi.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή