από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Γελάει ο κόσμος με τις δημοσιογραφάρες κάποιου hitandrun.gr

Hitandrun

Hitandrun

Ασύστολα ψεύδη σε βάρος του διευθυντή του Periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη
Σάββατο, 22 Αύγουστος 2015

Την ιστοσελίδα hitandrun.gr την αγνοούσαμε. Και θα την αγνοούσαμε αν δεν βλέπαμε γραμμένο το όνομα του διευθυντή του Periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη. 

Ωστόσο καταλάβαμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα "παίζει" φουλ γραμμή Λαφαζάνη - Κωνσταντοπούλου, τόσο πολύ, ώστε η εμπάθεια τύφλωσε κάποιον Δ. Νικολακόπουλο, ο οποίος έκανε την "αποκάλυψη" της καριέρας του, ανακαλύπτοντας ότι "Ο κ. Δ. Μπεκιάρης έχει διοριστεί στο Τμήμα Κρατικής Ταινιοθήκης και Φωτογραφικού Αρχείου της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΓΓΕΕ!".

Αυτός ο κύριος Δ. Νικολακόπουλος, που παριστάνει τον δημοσιογράφο, μας "ενημερώνει" ακόμη ότι "το periodista.gr σιτίζεται από το δημόσιο"!!! Μάλιστα προμοτάρισε την είδηση ως "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" και έγραψε διάφορα άλλα συνωμοσιολογικά, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει για λογαριασμό μας. 


Φυσικά πρόκειται περί συνωνυμίας. Ο διευθυντής του Periodista.gr, Δημήτρης Μπεκιάρης, δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο που εργάζεται εκεί, δεν έχει καμία σχέση με θέση στον Δημόσιο Τομέα και ως εκ τούτου δεν έχει καμία σχέση με την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Και ακόμη το Periodista.gr δεν σιτίζεται από το δημόσιο.  Συνεπώς οι "δημοσιογραφάρες" του συγκεκριμένου site γράφουν ασύστολα ψεύδη. 

Μάλλον στο hitandrun, δεν κάνουν καλά την δουλειά που τους ανέθεσαν να κάνουν. Τους αφήνουμε στη χλεύη των αναγνωστών και στην ανυπαρξία τους. 

Εμείς απλώς διασκεδάζουμε. 


Διαβάστε τι γράφει ο ογκόλιθος της Δημοσιογραφίας, Δ. Νικολακόπουλος: Από το ελληνικό δημόσιο, με τα χρήματα των φορολογουμένων, σιτίζεται ο ιδιοκτήτης του periodista.gr, κ. Δ. Μπεκιάρης, τον οποίον κατήγγειλε η πρόεδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής ότι «δαινομοποιούν, στοχοποιούν, ψυχοποιούν και κανιβαλίζουν» μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια προσωπικά. Ο κ. Μπεκιάρης παρότι φέρεται να είναι ιδιοκτήτης site έχει διοριστεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Το όνομα του φιγουράρει στο προσωπικό που εργάζεται στο Τμήμα Κρατικής Ταινιοθήκης και Φωτογραφικού Αρχείου της Διεύθυνσης Πληροφορικής. Δείτε εδώ: http://www.minpress.gr/minpress/index/ministry/min_prosopiko.htm

Σοβαρά ερωτηματικά εγείρονται αν ο διορισμός αυτός είναι σύννομος, με δεδομένο ότι ο κ. Μπεκιάρης είναι ιδιοκτήτης site και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να αμείβεται από το Δημόσιο. Σίγουρα όμως δεν είναι ηθικό. Η αποκάλυψη αυτή δημιουργεί μείζον θέμα για συγκεκριμένους κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Hit&Run, υποκρύπτεται πίσω από τον εν λόγω διορισμό. Το κατά πόσο ο διορισμός αυτός αποτελεί αξιοκρατική επιλογή, καθώς ο κ. Μπεκιάρης έχει διορισθεί στο Τμήμα Κρατικής Ταινιοθήκης και Φωτογραφικού Αρχείου, είναι επίσης ένα σοβαρό ζητούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Βουλής είχε δηλώσει από το βήμα της Βουλής: «Με πληγώνει και με στεναχωρεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να προστεθεί στους πρωθυπουργούς των μνημονίων, η επιλογή του να αφήσει να πεταχτούν στα σκυλιά οι σύντροφοί του που διαφώνησαν μαζί του, η επιλογή του να μην ανέχεται να τον υπερασπίζεται η πρόεδρος της Βουλής που ο ίδιος εμπιστεύθηκε γνωρίζοντας ακριβώς τι λέω και τι κάνω και ότι θα πρωτοτυπούσα κάνοντας και όσα προεκλογικά είχα πει, κάτι που και εγώ διατηρούσα την πεποίθηση ότι θα έπραττε. Και να ανέχεται να τον υπερασπίζονται, δήθεν να τον υπερασπίζονται, τόσο καιρό, τόσους μήνες αλλά και με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες εβδομάδες οι εκπρόσωποι του πιο παλιού και διεφθαρμένου, διαπλεκόμενου κατεστημένου αλλά και οι νεόκοποι της επίδοξης νέας διαπλοκής, από τον κύριο Κουρή του παλαιού αυριανισμού στον κ. Περιοντίστα των γνωστών σχέσεων, που παριστάνουν ότι υπερασπίζονται τον πρωθυπουργό δαιμονοποιόντας, στοχοποιώντας, ψυχοποιώντας και κανιβαλίζοντες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και εμένα την πρόεδρο της Βουλής. Απέναντι σε αυτό θα υπερασπισθώ τον εαυτό μου, τη διαδρομή μου, την αξιοπρέπειά μου και την υπόστασή μου και ας μην το έκαναν τόσους μήνες εκείνοι που θεσμικά όφειλαν να είχαν ενεργοποιηθεί ακόμη και αν δεν τους το είχαν κατ΄ επανάληψη ζητήσει εδώ και τόσους μήνες»


Διαβάστε ολόκληρο το ΨΕΥΔΕΣ "ρεπορτάζ" ΕΔΩ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή