από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΧΑΜΟΣ: Ο Αλαφούζος κατήγγειλε καναλάρχη για μαύρο χρήμα - Δείτε ποιον

Ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος

Καταγγελία ΒΟΜΒΑ από τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ
Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016

Σε επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα δάνεια των ΜΜΕ προχώρησε εχθές ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος αναφέροντας ότι το «Ε TV» λειτουργεί με «μαύρα» χρήματα… Επαναλαμβάνοντας, δεδομένου ότι είναι ήδη γνωστό, ότι ο φερόμενος ιδιοκτήτης του σταθμού Φίλιππος Βρυώνης διαθέτει αλβανικό ΑΦΜ, διότι έχει τεράστιες οφειλές στο ελληνικό δημόσιο!

Η καταγγελία του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ είναι εξαιρετικά σοβαρή και η Δικαιοσύνη οφείλει να τη διερευνήσει, αφού η κατάθεσή του στην Επιτροπή της Βουλής ήταν ένορκη!

Είναι γεγονός ότι πρώτη φορά ακούγεται τόσο επίσημα και μάλιστα μέσα στο Κοινοβούλιο όλα όσα ψιθυρίζονται μήνες τώρα για το τι συμβαίνει στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε»… Ένα σταθμό ανάμεσα στους 7 υποψήφιους για την αδειοδότηση!

Είναι προφανές λοιπόν ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί ταχύτατα αφού η καταγγελία – εκτός όλων των άλλων, αφορά σε μια εταιρία που θα λάβει μέρος στη δημοπρασία του Αυγούστου… Της οποίας ο ιδιοκτήτης πριν λίγους μήνες σε μια επίδειξη ξιπασιάς είχε δηλώσει ότι το τίμημα των 3.000.000 ευρώ της εκκίνησης της δημοπρασίας είναι χαμηλό και ότι ο ίδιος προτίθεται να προσφέρει 35.000.000 για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας!

enimerosi24.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή