από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Ο Μπάμπης του ΔΟΛ κάθεται και απαντά στο κάθε τρολ του twitter

Ο Μπάμπης και κάποιο άγνωστο τρολ

Ο Μπάμπης και κάποιο άγνωστο τρολ

Δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να απαντά σε τρολς. Ας αφήσει τα τρολς να ξεκατινιάζονται μόνα τους και εκείνος ας κάνει τη δουλειά του, ως δημοσιογράφος και όχι ως αργόσχολος
Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2016

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ο δημοσιογράφος του ΔΟΛ, ο οποίος όπως έχει αποκαλύψει το Periodista παραδίδει μαθήματα τηλεοπτικής... συμπεριφοράς σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έχει ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό τον μαγικό κόσμο του Twitter. Κανένα πρόβλημα με αυτό καθώς πρόκειται για ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου μπορεί ο κάθε ένας να εκφράζει τις απόψεις του, να φέρνει στο τραπέζι τα επιχειρήματά του και να κάνει καινούριους φίλους.

Εκτός αυτού, όμως, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου χάνει συχνά την ψυχραιμία του, καθώς καταφεύγει σε ύβρεις. Χυδαίες ύβρεις. Ύβρεις αρμόζουν δεν αρμόζουν σε σοβαρούς δημοσιογράφους. 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν μπορεί ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος να απαντά στο κάθε τρολ, σαν να είναι αργόσχολος του διαδικτύου.

Εμείς απορούμε. Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, με τόση εμπειρία και ενώ είναι εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλαδή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την παράδοση... μαθημάτων επικοινωνίας, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ κάθεται και να τσακώνεται όλη την ημέρα με το κάθε τρολ του διαδικτύου;

Πέραν του ότι, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, χρησιμοποιεί χυδαία γλώσσα και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι δεν έχει καταλάβει πως δεν πρέπει, ως επαγγελματίας δημοσιογράφος να απαντά σε ψευδώνυμους λογαριασμούς.

Σε κάθε περίπτωση το ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε δημοσιογράφους και τρολς προκαλεί γέλιο και είναι από μόνο του κατάντια. Αλλά δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να απαντά σε τρολς. Ας αφήσει τα τρολς να ξεκατινιάζονται μόνα τους και εκείνος ας κάνει τη δουλειά του, ως δημοσιογράφος και όχι ως αργόσχολος. Είναι άλλος ο ρόλος του δημοσιογράφου και άλλο θα έπρεπε να είναι το κύρος του. Στο μεταξύ διαβάστε και με τι τρόπο αναφέρεται σε στελέχη της κυβέρνησης. Ούτε αυτός ο ρόλος αρμόζει σε έναν δημοσιογράφο που εργάζεται σε... θεσμικό ΜΜΕ.

Απολαύστε υπεύθυνα

PAPAPANAGIOTOU GEROGRINIARIS APEILES 2

 

PAPAPANAGIOTOU GEROGRINIARIS

PAPAPANAGIOTOU VRISIES SE XRHSTES TWITTER

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή