από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Οι βρισιές και οι απειλές της Σάσας Σταμάτη προς τον αστυνομικό:«Εάν το τραβήξεις κι άλλο θα σε βγάζω στην εκπομπή μου κάθε μέρα και θα σε κάνω ρόμπα»

Η Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη

Οι απειλές και οι βρισιές
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016

Θέλοντας να βγάλει λεφτά από ΑΤΜ τράπεζας σταμάτησε έξω ακριβώς από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

 

 

Ο δρόμος είναι κεντρικότατος, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο. Η μία κατεύθυνση έχει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ενώ στο αντίθετο ρεύμα έχει μια λωρίδα λεωφορειόδρομου.

Η Σταμάτη πάρκαρε και βγήκε από το αυτοκίνητο κατευθυνόμενη προς το ΑΤΜ. Ο ειδικός φρουρός που εκτελούσε εκείνη την ώρα υπηρεσία στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης της είπε ότι απαγορεύεται. «Μην παρκάρετε σ' αυτό το σημείο» της είπε. Η δημοσιογράφος τον αγνόησε και συνέχισε. Σύμφωνα με την εκδοχή της ίδιας, μιλούσε στο κινητό της και δεν τον άκουσε.

«Ρε άντε στο διάολο, που θα σε ακολουθήσω μ@λ@κ@»

Ο ειδικός φρουρός όταν είδε ότι τον αγνοεί, πήγε κοντά της και επανέλαβε: «Σου είπα να μην παρκάρεις εδώ, απαγορεύεται». Εκεί η Σάσα Σταμάτη «απασφάλισε». «Ρε άντε στο διάολο, μ@λ@κ@!» είπε σε έντονο ύφος. «Ακολούθησέ με, τώρα» απάντησε ο ειδικός φρουρός ο οποίος ήταν πλέον αποφασισμένος να της κάνει μήνυση για εξύβριση. «Ρε άντε στο διάολο, που θα σε ακολουθήσω μ@λ@κ@» συνέχισε σε έντονο ύφος η πανελίστρια. Τότε, με την συνδρομή και άλλων συναδέλφων του, ο ειδικός φρουρός προχώρησε στην σύλληψή της και την οδήγησε στο κτίριο για τα περαιτέρω.

«Εάν το τραβήξεις κι άλλο, θα σε βγάζω στην εκπομπή μου κάθε μέρα και θα σε κάνω ρόμπα»

«Εάν το τραβήξεις κι άλλο θα σε βγάζω στην εκπομπή μου κάθε μέρα και θα σε κάνω ρόμπα» φέρεται σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να απειλούσε η Σάσα Σταμάτη τον αστυνομικό. «Κάν'το και όσες φορές με αναφέρεις, τόσες μηνύσεις θα σου υποβάλλω» απάντησε κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ειδικός φρουρός ο οποίος ήταν ανένδοτος στην πρόθεσή του να της υποβάλλει μήνυση για εξύβριση, αδίκημα το οποίο είναι αυτόφωρο. Σύμφωνα με συνδικαλιστές των Ειδικών Φρουρών ο αστυνομικός αλλά και ανώτεροί του, δέχθηκαν «τηλεφωνήματα άνωθεν» και πιέσεις προκειμένου να αποσύρει την μήνυση. Αλλά εκείνος είχε πεισμώσει. Ούτε εκάμφθη από το γεγονός ότι η Σάσα Σταμάτη, όταν αντελήφθη ότι η υπόθεση ξεφεύγει ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας «να σταματήσει εδώ» η ιστορία και να μην δοθεί συνέχεια.

Ακολουθήθηκε κανονικά η αυτόφωρη διαδικασία, η δημοσιογράφος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη και ορίστηκε δικάσιμος για σήμερα αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης, πήρε αναβολή για την Παρασκευή.

Με πληροφορίες από sdna

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή