από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΒΟΜΒΑ: Με ποιον θα παρουσιάζει μαζί η Σία Κοσιώνη το δελτίο του ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη

Με ποιον θα παρουσιάζει μαζί η Σία Κοσιώνη το δελτίο του ΣΚΑΪ
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016

Παρά την ηχηρή διάψευση που υπήρξε από ΣKAΪ και Alpha στις φήμες συνεργασίας, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο «Εθνος» πως υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Κοντομηνά και μάλιστα στενοί συνεργάτες τους φέρονται να έχουν ήδη εκπονήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα συνεργασίας.

Το σενάριο προβλέπει στρατηγική συνεργασία δύο ξεχωριστών εταιρειών υπό τη σκέπη της εταιρείας που έχει την άδεια, Ειδήσεις.Ντοτ.κομ, και τον τίτλο ΣΚΑΪ, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο μελλοντικής συγχώνευσης. Το πρόγραμμα του νέου ΣΚΑΪ θα περιλαμβάνει... προγράμματα και από τους δύο σταθμούς.

Οπως γράφει ο Αλ. Μίχας στο «Εθνος της Κυριακής» η ψυχαγωγία του Alpha θα μετακομίσει σχεδόν αυτούσια στον ΣΚΑΪ, ωστόσο στο Φάληρο θα διατηρηθούν οι περισσότερες ενημερωτικές ζώνες. Αυτό δεν σημαίνει αποψίλωση του δημοσιογραφικού τμήματος του Alpha μια και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι θα απορροφηθούν στο νέο σχήμα.

Σε περίπτωση που η συνεργασία τελεσφορήσει, όπως γράφει το «Εθνος», έχει γίνει συζήτηση ακόμη και για το κεντρικό δελτίο του σταθμού και στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα διδύμου παρουσίασης Αντώνη Σρόιτερ - Σίας Κοσιώνη.

zoornalistas

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή