από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ποιος πασίγνωστος πρώην εκδότης αναλαμβάνει διευθυντική θέση στα media του Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Αναδιοργάνωση στην DPG
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 11:42

Σε συνέχεια της αναδιοργάνωσης του Ομίλου DPG (του φαρμακοβιομήχανου και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου), επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνση της DPG Digital παραμένει η Τίνα Φερεντίνου, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, στην Clickhouse προΐσταται ο Ηλίας Γκάγκας, ενώ στην αρχή του νέου έτους θα ανακοινωθεί ο Γενικός  Δ/ντης των υπολοίπων επενδύσεων του Group.

Στη DPG Digital, υπό τη Γενική Δ/νση, δημιουργούνται 3 νέα τμήματα υποστήριξης περιεχομένου των Μέσων. Πιο συγκεκριμένα την ευθύνη των Lifestyle Μέσων αναλαμβάνει ο... Πέτρος Κωστόπουλος, των Αθλητικών ο Νίκος Συρίγος ενώ των Ενημερωτικών θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2017. 

Παράλληλα ο Όμιλος DPG, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στοχεύοντας στην ολοκλήρωση του νέου επιχειρηματικού μοντέλου, προχώρησε στη σύσταση νέων Κεντρικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (Group Shared Services). Οι κεντρικές αυτές υπηρεσίες είναι η Οικονομική Δ/νση με επικεφαλής τον Γιώργο Ηλιόπουλο, η Δ/ση Marketing & Επικοινωνίας με επικεφαλής την Τούλα Ματζώρου, η Εμπορική Δ/νση με επικεφαλής την Βασιλένια Αγγελούδη, η Δ/νση Προμηθειών με επικεφαλής τον Γιώργο Σπηλιώτη, η Δ/νση ΙΤ με επικεφαλής την Ζωή Ζαμπόγλου και η Δ/νση Νομικών Υπηρεσιών με επικεφαλής την Μαργαρίτα Θάνου.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή