από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική στέγη του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική στέγη του Νίκου Χατζηνικολάου
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 19:56

Το κανάλι του Αμαρουσίου προετοιμάζει αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με αντικατάσταση της κεντρικής παρουσιάστριας του, μέχρι το τέλος του μήνα. Το όνομα του διαδόχου της, σίγουρα θα συζητηθεί.

Στον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μέχρι το τέλος του μήνα -με πιθανότερη ημερομηνία την 30η Ιανουαρίου- τη Μαρία Χούκλη θα διαδεχτεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ο Νίκος Χατζηνικολάου. Οι επαφές των στελεχών του ΑΝΤ1 με τον εκδότη της Real News και δημοφιλή άνκορμαν είχαν αίσιο τέλος και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις. Άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίζει να παρουσιάζει και στο κανάλι του Αμαρουσίου, την επιτυχημένη πολιτική εκπομπή: «Στον Ενικό».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, το περασμένο διάστημα είχε βρεθεί μία ανάσα από το να συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και το νέο κανάλι που επρόκειτο να βγει στον «αέρα» ωστόσο η ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το Συμβούλιο της Επικρατείας, άλλαξε τα δεδομένα.

efsyn.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή