από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ποτέ δεν είναι αργά: Τι έκανε τη Δημοκρατία να αλλάξει γνώμη για τη διαστημική υπηρεσία (ΦΩΤΟΣ)

Δημοκρατία

Δημοκρατία

Ποτέ δεν είναι αργά
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017

"Ποτέ δεν είναι αργά". Κάπως έτσι σκέφτηκαν στην εφημερίδα Δημοκρατία και προχώρησαν σε "κυβίστηση" αναφορικά με τη λειτουργία της διαστημικής υπηρεσίας, που προωθεί το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και που η Νέα Δημοκρατία και ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχείρησαν να απαξιώσουν είτε από άγνοια, είτε από ανοησία, είτε λόγω μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, είτε εξαιτίας όλων των παραπάνω παραγόντων μαζί. Η Νέα Δημοκρατία, οι δημοσιογράφοι και ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Μοσχάτου γελοιοποιήθηκαν από τις ίδιες δηλώσεις των ειδικών.  

Η "Δημοκρατία" αρχικά, τις προηγούμενες ημέρες, κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο "Χαμένοι στο διάστημα". Στη συνέχεια φαίνεται ότι εξέτασαν καλύτερα το ζήτημα, φαίνεται ότι μίλησαν με τους κατάλληλους ανθρώπους, κατάλαβαν ότι ήταν μεγάλο λάθος να χλευάσουν την πολύ σημαντική πρωτοβουλία και έτσι τα γύρισαν οι επιτελείς της εφημερίδας. Κατάλαβαν πόσο σημαντική είναι η διαστημική υπηρεσία και αποκατέστησαν την αλήθεια.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η "Δημοκρατία"  αποκαλύπτει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπέγραψε το ξεπούλημα του Hellas Sat. Και εκτός αυτού η "Δημοκρατία" επισημαίνει για ποιον λόγο είναι τεράστιας σημασίας η αξιοποίηση των διαστημικών συχνοτήτων για την εθνική Ασφάλεια και Άμυνα. Κι εκτός αυτού κατάλαβαν στη "Δημοκρατία", μιλώντας με τους ειδικούς, ότι πρόκειται για εξαιρετικά σημαντική πηγή εσόδων. 

Είπαμε, όμως, ποτέ δεν είναι αργά.

Δείτε τη θεαματική μεταβολή της "Δημοκρατίας" σε φωτογραφίες και πρωτοσέλιδα

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή