από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Στον εισαγγελέα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά από μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη - Τι αποκάλυψε για τον εφοπλιστή (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 15:01

Την πόρτα του εισαγγελέα Εφετών Πειραιώς Π. Μπρακουμάτσου πέρασε σήμερα ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις μετά από μήνυση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, συνοδευόμενος από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Νίκο Διαλυνά, κατάθεσε υπόμνημα και απήντησε σε όλες τις ερωτήσεις που ετέθησαν, διευκρινίζοντας πλήρως την όλη υπόθεση. Όπως μεταδίδει το zougla.gr ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε μάλιστα σε λεπτομέρειες, πολλές εκ των οποίων δεν ήταν γνωστές στον εισαγγελέα, και παρουσίασε στοιχεία που είχε συλλέξει ο ίδιος τα οποία είναι άκρως αποκαλυπτικά και επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του και το αληθές όλων των άρθρων που παρουσίασε το zougla.gr για την υπόθεση, ενώ διαψεύδουν όσους ισχυρίζονται τα αντίθετα. 

Όπως μεταδίδει το Zougla.gr, o Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απεκάλυψε γεγονότα και επαφές που είχαν γίνει με πρωτοβουλία του εφοπλιστή Μαρινάκη και οι οποίες, εκτός των άλλων, αφορούσαν και την «ταμπακιέρα» για την οποία μάλιστα ο δημοσιογράφος έχει γράψει και σχετικό άρθρο. Τέλος, ζητήθηκε από τον κ. εισαγγελέα να αιτηθεί ολόκληρη την ποινική δικογραφία του Noor1 μαζί με τα πρακτικά της πρωτόδικης αποφάσεως. 

Ακούστε τι δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Τριανταφυλλόπουλου, κ. Νίκος Διαλυνάς στο Zougla.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή