από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

H dream team που φέρνει ο Ιβάν Σαββίδης στο Epsilon - Ονόματα που θα προκαλέσουν σεισμό

Στάη και Χούκλη

Στάη και Χούκλη

Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017

Oi στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη θέλουν να μετατρέψουν το “Ε” σε κεντρικό πυλώνα ενημέρωσης, αντικαθιστώντας επί της ουσίας το Mega, από τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ του Ομίλου Αλαφούζου απέτυχε να καλύψει το κενό, σε επίπεδο πολιτικής παρέμβασης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ysterografa.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, που μεταδίδει το ysterografa.gr έχουν στα πλάνα τους τη συγκρότηση μιας “dream team” στον ενημερωτικό τομέα, με τις δυο καλύτερες και πιο εμβληματικές Ελληνίδες δημοσιογράφους, την Έλλη Στάη και τη Μαρία Χούκλη.

Αμφότερες μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στο “Ε”, και φυσικά να κερδίσουν τη μάχη απέναντι στον ΣΚΑΪ και το Star, ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσουν μερίδιο στον πρωταθλητισμό απέναντι στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, και τον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι παραπάνω σχεδιασμοί θα αρχίσουν να λαμβάνουν σάρκα και οστά, με τις σχετικές προσεγγίσεις προς τους δημοσιογράφους στους οποίους θέλει ο Ιβάν Σαββίδης να στηρίξει το τηλεοπτικό εγχείρημά του.

 

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή