από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Ιβάν έλυσε τη σιωπή του για το Epsilon και αποκαλυπτει όλες τις λεπτομέρειες - Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης

Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017

Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε επίσημα ότι απέκτησε όλες τις μετοχές του Epsilon. Με ανακοίνωση που εξέδωσε διαψεύδει τις πληροφορίες που έφεραν τον Φίλιππο Βρυώνη να κρατά ένα τμήμα των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμιά ευθύνη για το πρόγραμμα το οποίο θα μεταδίδει το κανάλι έως το τέλος του χρόνου.

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα, της δικής του έγκρισης, θα βγει στον «αέρα» την 1η Ιανουαρίου 2018. Επομένως Φουρθιώτηδες και ΣΙΑ είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν παρελθόν. 

Διαβάστε την νακοίνωση:

Από τη Δευτέρα 21η Αυγούστου 2017, τέθηκε σε πλήρη ισχύ η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD. Επιπροσθέτως, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία.

Παράλληλα, ανακοινώνεται πως, με τη καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή