από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πριν υποκλιθούν στον Τσάρο ετοιμάζονται να προσκυνήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος και Τατιάνα

Νίκος και Τατιάνα

Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017

Αλλάζουν οι καιροί. Ή μήπως, όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Μπορεί. Αν κρίνουμε από το πρόσφατο... χιουμοράκι της Τατιάνας Στεφανίδου που δεν έδειξε να πολυιδρώνει το αυτί της από την αγορά του τηλεοπτικου σταθμού Epsilon από τον Ιβάν Σαββίδη. Και ας φωνάζουν κάποιοι ΣΥΡΙΖΑΙοι "Δεν πιστεύουμε να συνεχίσουν να κάνουν εκπομπή ο Ευαγγελάτος και η Στεφανίδου στο δικό μας το κανάλι".

Στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης όλα είναι δυνατά. Ακόμη και ο Νίκος Ευαγγελατος να κατακεραυνώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Ακόμη και η Τατιάνα Στεφανίδου να κάνει πολιτική εκπομπή και όχι εκείνες τις σάχλες που έκανε μέχρι σήμερα.

Το Epsilon, λένε, θα έχει φιλοκυβερνητική "γραμμή". Εξάλλου ο Ιβάν Σαββίδης έχει εκφραστεί θετικά για τη σημερινή κυβέρνηση και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Αντιθέτως ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια την ίδια διάθεση. Εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή, μέχρι σήμερα. Κανένα πρόβλημα, λένε οι γνωρίζοντες. Το ζεύγος έχει ταλέντο στην κωλοτούμπα και θα το αποδείξει για άλλη μία φορά. Δεν είναι δημοσιογράφοι. Επιχειρηματίες είναι ο Νίκος και η Τατιάνα. Μην μου πείτε πως δεν το έχετε καταλάβει... Τσιφλίκι το μαγαζί και πρώτα βιολιά αυτοί. Θα το γυρίσουν και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Σε λίγο καιρό δεν θυμάται κανένας. Έτσι πιστεύουν... Έτσι πιστεύουμε κι εμείς...

Ήδη λέγεται πως ο Νίκος Ευαγγελάτος ετοιμάζει τα κείμενα για εκπομπή που... δεν θα αποκαλεί "καθεστώς" τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Η δε Τατιάνα, που ήταν σφόδρα κατά του "ΌΧΙ" και υπέρ του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα θα πλαισιώνεται από πρόσωπα που δεν θα μιλάνε άσχημα για την κυβέρνηση, όπως εκείνη η ξανθούλα που διάβαζε τα δελτία Τύπου της ΝΔ με ύφος χιλίων καρδιναλίων. 

Οι υπάλληλοι του Ιβάν - ως υπάλληλοι του Βρυώνη ακόμη - ετοιμάζονται από τώρα να προσκυνήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, πριν υποδεχτούν τον Τσάρο με υπόκλιση. Πριν πάρει στα χέρια του το κανάλι ο Ιβάν θα προσκυνήσουν. Από τώρα... Από το φθινόπωρο... Πριν από την πρωτοχρονιά που κανείς δεν ξέρει τι δώρα θα φέρει ο Άγιος Βασίλης. 

Εκτός και αν την τελευταία στιγμή αλλάξουν γνώμη και πάνε σε άλλο κανάλι. Δύσκολο...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή