από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Κατηγορία: MEDIA

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που έκανε ο αρχισυντάκτης του ΒΗΜΑτος μετά από συνάντηση με τον Μακρόν - Απιθανα πράγματα

Μπακουνάκης

Μπακουνάκης

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 16:02

Απίστευτο κι όμως αληθινό: αρχισυντάκτης του ΒΗΜΑΤΟΣ συναντάει τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν (σχεδόν προσωπικά), μοιράζεται το γεγονός με τους φίλους του στο Facebook, αλλά όχι και με τους αναγνώστες της εφημερίδας του την Κυριακή!

Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στη Συγγρού στη νέα έδρα των εφημερίδων του πρώην ΔΟΛ! Πιθανότατα όμως να είναι και ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον οργανισμό ένα μήνα μετά τη λειτουργία του υπό τη νέα ιδιοκτησία… Αφού όπως ήδη αναφέρθηκε ο αρχισυντάκτης του κυριακάτικου φύλλου και καθηγητής στο Πάντειο, Νίκος Μπακουνάκης όπως ο ίδιος ανάρτησε την περασμένη Παρασκευή στη σελίδα του στο Facebook είχε τη μοναδική τύχη να συναντήσει μαζί με άλλους οκτώ Έλληνες διανοούμενους τον Γάλλο πρόεδρο και τη σύζυγο του… να ανταλλάξουν απόψεις… σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά προνομιακό… και ενώ μοιράζεται την εμπειρία του στα κοινωνικά δίκτυα… δεν κρίνει σκόπιμο να γράψει ενα αντίστοιχο κομμάτι στην εφημερίδα της οποίας είναι αρχισυντάκτης! Απίθανα πράγματα!

enimerosi24.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή